2777
2789

الان چیکار میکنه رفته سراغ چه شغلی

وضعیت مالیش چجوریه 

من میخام از پرستاری انصراف بدم سالن زیبایی بازکنم نظرتون چیه کارم درسته ؟

نه 

معلوم نیست بتونی موفق بشی یمدت مرخصی بدون حقوق بگیر برو دنبال ارایشگری ببین چجوریه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خالم ماما بود  

شوهرش نزاشت  وضع مالیش خیلی  خوبه ولی شوهرش کار میکنه 

بعد چند سال پشیمون شد ولی سنش دیگه رفته بود بالااا ...

کار دولتی یک چیز دیگه است  خیلی بهتره تا ارایشگری و..

چرا انصراف ؟ 

خیلی از پرستارا رو دیدم که مراکز بهداشت یا حتی آموزش و پرورش مشغول به کار شدن 

یا پرستارایی که توی بخش اداری بیمارستان کار میکنن 

اگه شانسی دارید که توی این حیطه ها مشغول بشید خیلی خوبه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

خب باشرایط کنونی جامعه ما

به یک پرستار بیشتر احتیاج داره تا یک آرایشگر 

الان زیر سنگ هم بلند کنی آرایشگر در میاد

البته قصد جسارت ندارم

فقط اینکه همه واسه خودشون یه پا آرایشگر شدن 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

من از کارمندی انصراف دادم البته کارم راحت‌تر از پرستاری بود ولی بچه ام که بزرگ شد خیلی پشیمون شدم نیاز مالی اصلا ندارم دنبال کار ناخن کاری و فروشگاه پوشاک هم رفتم موفق نبودم 

من الان پشیمونم بدون اینکه مشکل مالی داشته باشم

سالن زیبایی از دور قشنگه تا حالا تو محیطش بودی ؟من مژه کار بودم ول کردم کار با هم جنسامون خیلی سخته به جز اون هزینه اجاره هزینه آب و برق هست مگر اینکه هزینه کنی توی منطقه خوب بزنی و کلی تبلیغات کنی 

از نظر من کار اشتباهی میکنی

اولا از نظر جایگاه اجتماعی پرستار خیلی بهتر از ارایشگر

دوما الان انقدر ارایشگر زیاد شده که دیگه فایده نداره

چون ارایشگر شدن و سالن زدن راحت تر از پرستاریه

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
دانشجویم

خب دیگه پس کامل وقت داری، الان مدرک آرایشگری داری؟ چجوری میخوای سالن بزنی... نمی‌خواد انصراف بدی، اینم دنبال کن اگه تونستی و به درآمد خوب رسیدی دیگه پرستاری رو نرو، دانشجو کلی وقت آزاد داره... سه ماه تابستون هم که کلا آزادی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2810