2777
2789
عنوان

هرکس بیداره بیاد حرف بزنیم فقط یکم آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 73 پست
کاش دست خودم بود بعضی وقتا میگم میشه فقط راحت شم و اینجور نباشم با اینکه دوتامون عاشق همیم می‌دونم ک ...

بعصی وقتا به سرم میزند میگم نقشه بچینم بگم خانواده فهمیدن فلان ببینم اصلا حاضره پا پیش بزارع؟ بعد میگم نه غرور تو نشکن با اینکه مامانم می‌دونمه ولی الکی گفتم بهش که نمیدونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین حرف دل منو زدی بقران سه سال سه سال درگیرم بود یه کارایی کرد که دلمو به دست بیاره اینجا بگم بهم ...

همین بخدا اولش با التماس میان تو زندگیت بعد یواش یواش خیلی عادی عین یه رهگذر رد میشن من هیچ وقت ادمی نیستم حتا اگه متوجه بشم میخواد بره بهش بگم بمون با یه لبخند بدرقه اش میکنم ولی از درون نابود میشم میدونی بدیش چیه تو بخاطرش با بزرگت ترین چالش زندگیت روبرو شی و همینو هم از اون بخای ولی اون کنار بکشه 😊اینجاس ک دیگ ادم میشکنه 

چرا ازدواج نمی کنید وقتی همو اینقدر دوست دارید؟

کامل شرایطشو ندارع ازین آدماس که برا همه چیز سخت میگیره همه چیز ببین وضعشون خوبه مامان باباش شغل دولتی توپ دارن خونه داره ماشین داره ولی هم کارش اوکی نیش هم اینکه احساس میکنم هنوز بچس برا زندگی کردن

همین بخدا اولش با التماس میان تو زندگیت بعد یواش یواش خیلی عادی عین یه رهگذر رد میشن من هیچ وقت ادمی ...

دقیقا ببین اگ بدونم نمیخوادم به جون مادرم یه ثانیه هم منمیمونم دیگ 

دقیقا ببین اگ بدونم نمیخوادم به جون مادرم یه ثانیه هم منمیمونم دیگ

الان اومد خونه دوتا پیام داد رفت یعنی خوابم برده بهش میگم چته میگ خودم گرفتاری دارم مشکل ا تو نی

الان اومد خونه دوتا پیام داد رفت یعنی خوابم برده بهش میگم چته میگ خودم گرفتاری دارم مشکل ا تو نی

چحور من هزارتا بدبختی بی پولی و بحث با خانواده داشتم همیشه کنارت بودم خم به ابرو نیاوردم؟  یه بار چیز زیادی ازت نخواستم خودش همیشه بهم میگه با درک ترین و قانع ترینی بخدا یک هزارم چیزایی که من تحمل کردم و نمیتونه تحمل خودش آدم کم طاقت و زودرنجیه

چحور من هزارتا بدبختی بی پولی و بحث با خانواده داشتم همیشه کنارت بودم خم به ابرو نیاوردم؟ یه بار چی ...

کل هفته سزکارع تا شب آخر هفته تا هم فک کن دو ساعت سه ساعتش برا من باشه بقیش همش بیرونه پیش دوستاش منم میگم گناه داره زیاد کار می‌کنه گیر ندم بهش آخرش هفتشم خراب بشه  

خب همین دیگ ادم نمیفهمه با رفتارای ضد نقیض 😐

واس دقیقا بخدا پیششم مثل پرنسس بام رفتار می‌کنه همش عاشقتم دوست دارم بعضی وقتا قهر میکنم یا سرد میشم باهاش زنگ میزنم چته قلبم فلان گیرم بخدا تو نمیدونی ایمحوره اونحوره 

واس دقیقا بخدا پیششم مثل پرنسس بام رفتار می‌کنه همش عاشقتم دوست دارم بعضی وقتا قهر میکنم یا سرد میشم ...

ولی دقیقا فرداش همون رفتاری رو می‌کنه که نارحتم کرد یا خیلی نیستش یا کم توجهی می‌کنه 

یعنی خودتم دودل هستی برای ازدواج ،مصمم نیستی؟؟

نه من خیلی خیلی دوست دارم واقعا خستم ببین خانواده سخت گیرم دارم هروقت برم پیشش با اینکه مامانم می‌دونه خاله هام عمه هام گیر میده مامانم میگه کجا میری فلان سخت گیرن دیگ دوست دارم رسمی بشه.  ولی یه اخلاقایی داره بعضی وقتا که میترسم ا پس زندگی برنیاد و انگار الآنم رغبتی ندارع همش میگ بچم شرایطم کامل اوکی نیس. ازدواج زوری کنم با کسی که میل کامل ندارع به ازدواج؟ 😔نمیشه مه

نه من خیلی خیلی دوست دارم واقعا خستم ببین خانواده سخت گیرم دارم هروقت برم پیشش با اینکه مامانم می‌دو ...

نصف وقتی که برا دوستاش میزارع برا من نیست ولی اون میگدتو جژ اصلی زندگیمی بخاطر همین دیگ مثل بچه کوچبکا همش نمیام حرفربزنک فلان تو همیشه تو ذهنمی هرجام

نصف وقتی که برا دوستاش میزارع برا من نیست ولی اون میگدتو جژ اصلی زندگیمی بخاطر همین دیگ مثل بچه کوچب ...

بچه ها به نظرتون خیانتی چیزی نمیکنه بهم  چه مرگش شده ممکنه ا کار. زیاد باشه؟ بخدا دیگ موندم که فکری کنم همش خاطرات اوایل رابطمون میاد تو ذهنم 

2810