2777
2789

در هر صورت زردی میگیره ربطی به تغذیه شما نداره وای یاد بدبختی زردی بچم افتادم یک ماه تا دو ماه درگیرش بودم تا خدب شد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر بچه اولم ماه آخر هرروز نصف استکان عرق کاسنی خوردم خداروشکر بچه م اصلا زردی نداشت 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
در هر صورت زردی میگیره ربطی به تغذیه شما نداره وای یاد بدبختی زردی بچم افتادم یک ماه تا دو ماه درگیر ...

آخه منم سر بچه اولم همین بدبختی داشتم دوهفته بیمارستان بستری بود خیلی اذیت شدم....الان خیلی استرس دارم

در هر صورت زردی میگیره ربطی به تغذیه شما نداره وای یاد بدبختی زردی بچم افتادم یک ماه تا دو ماه درگیر ...

نترسونش همه مثل هم نیستن من سر دوتا پسرام نگرفتن خدارشکر 

میگن ب گروه خونی و تغذیه است

ربطي نداره.

ديگه بخدا علم اينو ثابت كرد.

دنيا اومد شيرخشك كنار شيرمادر

عرچي خوردن و دفع بيشتر زردي كمتر.

مخصوصا ك ميگي قبلي داشتع و ٢ هفته بستري شده

بايد شيرتو قطع ميكردي كامل ٤٨ ساعت شيرخشك ميددي

💕

بچت که به دنیا اومد یک قاشق چایخوری بهش آب کدو بده زردی نمی گیره یا بچه هایی که زردی دارن بهشون روزی یک قاشق چایخوری لب کدو بدین بر طرف می شه 

مامان من بچه های خواهرام که به دنیا میان همیشه بهشون آب کدو میده خدا رو شکر تا حالا هیچ کدوم نگرفتن 

عزیزم ب سلامتی 🥹 حتما شروع کن هر شب ی استکان عرق کاسنی و آب بخور لیموشیرین و‌انار و عناب هم خوبه و ...

وا عزیزم ایشون بارداره هااا هنوز زایمان که نکرده عرق کاسنی بخواد تو شیرش بره ک

تو بارداری عرق کاسنی مصرف زیادش بشدت خطرناکه انقباضات رحمی میاره و باعث زایمان زودرس میشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تنها کاری که میتونی کنی اینه که بچه تا ۳۹ هفته تو شکمتون بمونه تا تکامل کبد و انزیماش اتفاق بیافته و دیگه زرد نمیشه از بعدش. غذاهایی که میگن بله اگه بچه نارس به دنیا بیاد یسری غذاهایی که شما میخورین میتونن زردی رو تشدید کنن ولی در ایجاد زردی هیچ نقشی ندارن.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم