2777
2789

بستگی به سنتم داره ولی بنظرم بعد از یه سنی به بعد دیگه کنترل کردن و محدود کردن نه جوابه نه درسته ...فکر کن ۲۴،۲۵ سالت باشه هنوز یه مسافرت نتونی مجردی بری!خب اینا میشه بچه ی پنهون کار دروغگو،تازه هزارتا بلام بدتر سرش میاد،بهتر ابنه مادر بخصوص با دخترش رفیق باشه همه چیو بیاد بهش بگه راهنماییش کنه اتفاقا کمترم آسیب میبینه،

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

خب بعضی خانواده ها کاری ندارن

من با شوهرم دوست بودیم همه جای کرج و تهرانو میگشتیم فقط شهرهای دیگع‌نمیرفتیم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم یه الماس داره خواهدنا خواه مراقبشه و نسبت به نگهداری و امنیتش بی تفاوت نیست 

قضیه این است 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چون تو بي صاحب نيستي اصالت داري به اصطلاح صاحب بالاسرته😍

چ ربطی به اصالت و بی صاحابی داره؟؟ 

منم خانوادم دادن به اختیار خودم، ولی این منم ک تصمیم میگیرم کجا برم کجا ن. این به اصالت ربطی نداره به عقل و شعور ربط داره ک بعضیا ندارن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
2805

منم مامانم آزادمون میزاشت ولی کاری نمی‌کردیم از این آزادی سو استفاده نمی کردیم رلم داشتم کاری نمی کردیم چه برسه شمال بریم من خودم هدفم آینده کار مستقل بودن بود خوبه مادرت نگرانته نمی خواد تو این جامعه آدما برات  اتفاق بدی بیوفته زیاد محدود کردنم خوب نیس درست میشه

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
چ ربطی به اصالت و بی صاحابی داره؟؟ منم خانوادم دادن به اختیار خودم، ولی این منم ک تصمیم میگیرم کجا ب ...

اون ضفيش فرق ميكنه

منظورم اين هست هيچ خانواده با اصالتي كه به فكر اينده فرزندشون هستن اجازه نميدن با دوست پسرشون برن شمال

ايشون گويا منظورش اين هست دوستاشون با اطلاع خانواده همه كار ميكنن 

بستگی به سنتم داره ولی بنظرم بعد از یه سنی به بعد دیگه کنترل کردن و محدود کردن نه جوابه نه درسته ... ...

دقیقا حرفت کاملا درسته، بیین من یسری کارا کردم ک حتی بعضی خانواده ها نمیزارن بچشون بهش فک کنه، ولی مامان بابای من معتقدن ک اون کنجکاوی اولیه باید بخوابه. من هرجا میرفتم هرکاری میکردم بهشون میکفتم و هیچ ترسی ام نداشتم. 

من دائم ور دل مادرم بودم یه ادم بی عرضه بار اومدم بنظرم اونا با تجربه تر و قوی تر بار میان زود کار پیدا میکنن نه مثل من تو سن بالا تازه دارم رو خودم کار میکنم از اجتماع نترسم برم دنبال کار ‌. 

چون تو بي صاحب نيستي اصالت داري به اصطلاح صاحب بالاسرته😍

از کی معنی اصالت شده زیاده روی کردن در کنترل یک فرزند بالغ و سالم که به سنی رسیده که بتونه خودش فکر کنه و مسیر خودش رو پیدا کنه.

پدر و مادر مشاور هستن نه صاحب.

ببخشید ولی حیوان فقط ممکنه صاحب داشته باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶

دقیقا حرفت کاملا درسته، بیین من یسری کارا کردم ک حتی بعضی خانواده ها نمیزارن بچشون بهش فک کنه، ولی م ...

ببین محدودیت بیش از حد و ترس از خونواده باورکن بیشتر به بچه ها ضربه میزنه،یه وقتی از ترست یه حرفیو به مادرت نمیگی میری به دوستت میگی اونم اشتباه راهنماییت میکنه یا همه جا جار میزنه آبروتو میبره،کی از مادر رفیق تر آخه؟نمیتونید تا همیشه تو اتاق زندونیشون کنید که باید برن تو جامعه بالاخره

اون ضفيش فرق ميكنهمنظورم اين هست هيچ خانواده با اصالتي كه به فكر اينده فرزندشون هستن اجازه نميدن با ...

اره جدیدا کنترل زیاد شده اصالت.. 

عزیزم هرکسی از یجایی به بعد خودش تصمیم میکیره چیکار کنه ن خانوادش. 

اره جدیدا کنترل زیاد شده اصالت.. عزیزم هرکسی از یجایی به بعد خودش تصمیم میکیره چیکار کنه ن خانوادش.

همينا بعد باهزارتا مشكل و مريضي برميگردن ميگن چرا شما جلومونو نگرفتين اصلا ميپرسيدي من كجا بودم با كي ميرفتم متاسفانه خيليا از ازادي زياد دخترامون سو استفاده ميكنن

همينا بعد باهزارتا مشكل و مريضي برميگردن ميگن چرا شما جلومونو نگرفتين اصلا ميپرسيدي من كجا بودم با ك ...

گفتم ک به عقل سلیم برمیگرده ک ایا داره یا ن، نمیشه دختر ۲۵ ساله رو حبس کنی تو خونه که، خودش بایستی بفهمه کجا بره کجا ن. 

گفتم ک به عقل سلیم برمیگرده ک ایا داره یا ن، نمیشه دختر ۲۵ ساله رو حبس کنی تو خونه که، خودش بایستی ب ...

خير اين راهش نيست

من با ازادي زياد و كنترل بيش از حد مخالفم ولي بنظرم پدر و مادر بايد حتما از رفت امد بچه هاشون و افرادي كه بچه ها باهاشون وقت ميگذرونن اطلاع داشته باشن

همينا بعد باهزارتا مشكل و مريضي برميگردن ميگن چرا شما جلومونو نگرفتين اصلا ميپرسيدي من كجا بودم با ك ...

اتفاقا اونیکه تو محدودیت بوده بیشتر این اتفاقا براش می افته چون انقدررر کنترل شده و براش تصمیم گرفته شده که یهو از یجا میزنه بیرون،دخترایی که خونواده ی همراه تری دارن و به دختراشون اعتماد میکنن و از دور مراقبشونم هستن خیلی موفق ترن.

2810