2777
2789
عنوان

تاپیک چله زیارت عاشورا کاربر سایه

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 270 پست
این چه حرفیه من شخصا مدیون و دعا گوی شمام 🌹🌹

نه گل نازم منم مقصر بودم باید درست چک میکردم .شما هرگز مدیون من نیستید خجالت میکشم  اینجور نگید .هرکس تو چله ها شرکت میکنه خدا خودش انتخابش میکنه و دعوت خود ائمه و شهدا و رزق و روزی معنوی خودش هست . قصد فقط حاجت روایی نیست این چله هارو که میخونیم حتی اگه بیخبر باشیم اثرش به زندگیهامون برمیگرده و باعث پاکی روحمون میشه 

من هم  هرگز کاری نکردم که ازم تشکر بشه فقط انجام وظیفه بوده و هست  .الهی خداوند حاجت دل همتون رو بده و همتون کنار خانواده و عزیزانتون شاد و سلامت و بدون غم و ناراحتی زندگی شادی داشته باشید و ثواب قرائت چله ذخیره دنیا و آخرتتون بشه 🤲

بازهم عذرخواهی میکنم حلال کنید 😘💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم فاطمه زهرا 🤲💚

✅️ یکشنبه ۲۷آبان روز هفتم  چله زیارت عاشورا       @فریبرز_باغ_بیشه     ریحانه خانم 

سلام گلم روز هفتم  چله زیارت عاشورا به نیت زیاد شدن ایمانمون و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی تمام  اعضای چله ،،، مخصوصا شما که نوبتتون هست خونده شد ،ثوابش هدیه شد به خانم فاطمه زهرا و آقا امام حسین و شهدای کربلا و شهید سید مجتبی صالحی خوانساری     .الهی خداوند مصلحت دار کنه به بزرگی خودش و حرمت ائمه و شهدا به خیر و عافیت  حاجت روا باشید و تاپایان چله همراه خانواده و عزیزانتون عازم زیارت کربلا و نجف و قم و مشهد بشید 🤲💚💖 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

❌️❌️❌️ درباره شهید سید مجتبی صالحی خوانساری

سلام عزیزهای دلم امروز چلمون هدیه به شهید بزرگوار شهید خوانساری هست ایشون مستجاب الدعوه و دارای کرامت زیادی هستن جدا از چله میتونید براشون نذر کنید شیوه نذر و توسل بهشون اینجوره که ۳ تا هفته پشت سرهم روزهای سشنبه به نیابت از شهید عزیز سوره یاسین بخونید ثوابش رو هدیه کنید به خانم فاطمه زهرا و آقا امام زمان عزیزمون .ماجرای معجزه و کرامت ایشون هم رو تو کامنت بعدی ارسال میکنم بخونید .مزارشون گلزار علی ابن جعفر قم هست اگه مسیرتون خورد برید زیارت مزارشون حتما 🙏💚

کرامات آقا سید مجتبی از زبان همسر

بعد از شهادت آقا مجتبی، مراسم های متعددی از سوی ارگان‌ها و گروه های مختلف به منظور بزرگداشت ایشان برگزار شد. قرار بود در خوانسار هم مراسمی به همین منظور از سوی فرماندار این شهرستان برگزار شود. به همین خاطر، ما را هم به این مراسم دعوت کرده بودند. دخترهای کوچکم به خاطر درس و مدرسه شان نتوانستند همراه ما به خوانسار بیایند و در قم ماندند.

آن روز برای دخترهای من روز عجیبی بوده است، خودشان می گویند: در آن روز مدام احساس می کردند کسی آنها را دنبال می کند. حتی وقتی به گلزار شهدا و نانوایی رفته بودند این احساس را داشتند. دخترم زهرا کلاس اول راهنمایی بود. وقتی به مدرسه می رود، مدیرشان برنامه امتحانات ثلث دوم را بین دانش آموزان پخش می کند و از بچه ها می‌خواهد که فقط والدینشان آن را ملاحظه و امضا کنند. دخترانم هم با ناراحتی به خانه برمی‌گردند...

بچه ها را به خواهرم سپرده بودم، به همین خاطر شب هم پیش آنها مانده بود. آن شب زهرا پدرش را در خواب می بیند. از او می پرسد بابا غذا خوردی؟ پدرش می گوید: نه بابا، غذا نخوردم. زهرا می گوید: خب من می روم برای شما غذا بیاورم. پدر می گوید: نیازی نیست. برو آن برگه ات را بیاور. دخترم می گوید کدام برگه؟ پدرش می گوید: همان برنامه ای که امروز مدیر مدرسه به شما داد. زهرا می رود برنامه امتحانی اش را بیاورد، اما هرچه دنبال خودکار آبی می گردد پیدا نمی کند.

او می دانست که پدرش هیچگاه با خودکار قرمز امضا نمی کند، به همین دلیل می گردد تا بالاخره خودکار آبی را پیدا می کند و به پدرش می دهد. بعد می رود به آشپزخانه تا برای پدرش غذا حاضر کند. وقتی برمی گردد پدرش را در اتاق پیدا نمی کند، نگران به سمت حیاط می دود و می بیند ایشان در حال رسیدگی به باغچه است. آقا مجتبی عاشق گل و گیاه بود. زهرا دوباره به آشپزخانه برمی‌گردد و وقتی غذای پدرش را برایش می برد، می بیند او دیگر در حیاط نیست. این بار هراسان و گریان به دنبال او می دود اما هرچه می گردد، پیدایش نمی کند. همین موقع از خواب می پرد. خاله اش برایش آب می برد و آرامش می کند. زهرا دوباره می خوابد.

صبح که از خواب بیدار می شود توجهی به خواب شب گذشته اش نمی کند. او شیفت بعد از ظهر بود. در حین آماده شدن جهت رفتن به مدرسه بود که با عجله وسایلش را آماده می کند، ناگهان در لای کتاب علوم، چشمش به نامه امتحانی می افتد، می بیند برگه با خودکار قرمز امضا شده، برگه را به خواهرش نشان می دهد. خواب دیشب برایش تداعی می شود. با تعجب ماجرا را برای خواهرش تعریف می کند و تاکید می کند که به کسی نگوید.

شهید صالحی در قسمت ملاحظات برنامه با رنگ قرمز نوشته «اینجانب نظارت دارم، سید مجتبی صالحی» و امضاء کرده بود.

نامه توسط آیت الله خزعلی از روحانیت برجسته آن زمان مورد بررسی قرار می گیرد و سرانجام نامه را در یکی از آزمایشگاه های آلمان به بررسی نهایی می رسانند؛ در جواب گفته شده است: رنگ این امضا، نه جنسی از جوهر دارد و نه جنسی از خون های دنیایی.

یادآور می شود در کرامات دیگر شهید خوانساری، نسخه ای جهت رفع حاجت از جانب آقا سید مجتبی به خانواده خودش توصیه شده است که در این جلسه برای حیدر عسگر اینگونه مطرح شد: شهید توصیه کرده است هر موقع در گلزار شهدا برای رفع مشکلی، سراغ من آمدید، سه مرتبه سوره یاسین را به روح مطهر حضرت زهرا (س) هدیه کنید تا حاجت روا شوید...   

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم فاطمه زهرا 🤲💚✅️ یکشنبه ۲۷آبان روز هفتم چل ...

خوندم ان شاء الله دوست عزیز حاجت روا بشند 🤲❤️🌹🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم فاطمه زهرا 🤲💚

✅️ یکشنبه ۲۷آبان روز هفتم چله زیارت عاشورا @فریبرز_باغ_بیشه    ریحانه خانم 

سلام گلم روز هفتم چله زیارت عاشورا به نیت زیاد شدن ایمانمون و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی تمام اعضای چله ،،، مخصوصا شما که نوبتتون هست خونده شد ،ثوابش هدیه شد به خانم فاطمه زهرا و آقا امام حسین و شهدای کربلا و شهید سید مجتبی صالحی خوانساری .الهی خداوند مصلحت دار کنه به بزرگی خودش و حرمت ائمه و شهدا به خیر و عافیت حاجت روا باشید و تاپایان چله همراه خانواده و عزیزانتون عازم زیارت کربلا و نجف و قم و مشهد بشید 🤲💚💖 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
2810