2777
2789
عنوان

کیا خیلی دیر فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
من ۷روز عقب انداختم ولی از خاکشیز بود از بچه نبود😂ب امان زمان عج. و مادرشون متوسل شده بودم‌باردار ن ...

منم تو اون دوران خیلی استرس داشتم🤣

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من اصلا اونایی که میگن ۵ ماه بعد فهمیدیم رو درک نمیکنم حس میکنم یا دروغ میگن یا خیلی خنگنجالبه همشون ...

یه دوستی دارم ۵ماهگی فهمید گفتم چطور پریود نشدی شک نکردی گفت آخه ازچندماه قبل پریودی هام درحد لکه بینی شده بود دیگه تو اون ۵ماهم همینجور بودم فکرنکردم باردارم یه سری مشکلات داشت باشوهرش طلاق طلاق کشی واسع همین دکتر نرفته بود ببینه چشه آخرشم برگشتن بهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو اون دوران خیلی استرس داشتم🤣

الانم عقد هستم عزیزم ولی من سابقه ۳ و۴ روز یا ۷ روز تاخیر رو دارم اگ ب ۸ برسه دیگ ب امامان معصوم متوسل میشم مخصوصا مادر امام زمان عج

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

وایییی چطوری😁علائم و اینا چی

تازه عروس بودم اصلن بلد نبودم بعد مشغول عروسی خواهر شوهرم بودیم به ی اون یکی خواهر شوهرم اومد بغلم کرد گفت الان بچت رو له میکنم و میخندید مادرش بهم گفت دخترم حس ششمش قویه فردا برو آزمایش بده  آزمایش دادم گفتن بارداری سونو دادم گفتن پسره و سه ماهشه و تا اون موقه اصلا متوجه نشدم😃

مامانم سرمن ۷ماهه بود فهمیدمادرشوهرم برادرشوهرمو یه ماه مونده به زایمان فهمید

وای ماه های اخر که دیگه لگد میزنه چطو ممکنه🤣 یعتی شکمشون هم بزرگ نشد

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

دو روز از موعدم گذشتع دیروز مثبت شدمه 😍😍

ای جان عزیزم مبارکه بتات چند بود؟

ای جان عزیزم مبارکه بتات چند بود؟

مرسی گلم عزیزی

هنوز آز ندادم بی بیم تازه دیروز یکم رنگ گرفت گفتم بزارم بتام خوب بره بالا که مجبور نشم دوباره تکرار کنم واسه همین گذاشتم چند روز بعد 

مرسی گلم عزیزیهنوز آز ندادم بی بیم تازه دیروز یکم رنگ گرفت گفتم بزارم بتام خوب بره بالا که مجبور نشم ...

اره بهترین کار رو میکنی عزیزم بزار یکم رنگش پر بشه

ولی برا بعضیا بی بی زیاد پر نمیشه

دیگه تا هفته اینده برو

اره بهترین کار رو میکنی عزیزم بزار یکم رنگش پر بشهولی برا بعضیا بی بی زیاد پر نمیشهدیگه تا هفته ایند ...

اره هفته بعد حتما میرم 

پارسال هم همین آبان ماه باردار شدم بچم سقط شد دعام کنید اینبار سالم باشه