کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
بچم ۹ماهه بود شیر میدادمش پریود نمیشدم دوران شیردهی یه ۲هفته مریض شدم خوب نشدم تا اخرش بوی غذا حالمو ...
اخیییی عزیزم خدا حفظشون کنه
من اصلا اونایی که میگن ۵ ماه بعد فهمیدیم رو درک نمیکنم حس میکنم یا دروغ میگن یا خیلی خنگن
جالبه همشون هم بچه سوم چهارم به بعد هستن
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622
من اصلا اونایی که میگن ۵ ماه بعد فهمیدیم رو درک نمیکنم حس میکنم یا دروغ میگن یا خیلی خنگنجالبه همشون ...
فکر کنم پریود سبک دارن در هر دو سه روز
ولی خب بازم ادم شک میوفته
کسی که اینقدر قبل اقدام پیگیره منم باورم نمیشه وقتی پریودش سبک میشه شک نیوفته