دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلیل روشنی نداره تو هفته های پایین سقط بیشتره ب علت مشکل کروموزم و بارداری پوچ و خارح رحم و مشکل ژنتیکی و نقص و یا قلب متوقف میشه و اینجوز چیزا هفته های بالا هم میبرن آزمایشگاه تا ببینن مشکل چیبود
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بهش فکر نکن میدونستی استرس از همچی برات بدتره؟؟استراحت کن و ب حرفای دکترت گوش کن چیزی نمیشه انشاله
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
برای من ساک و قلب و هیچیش نبود عید هم بود همه جا تعطیل سونو نشون نمیداد دکترمم نبود اسیر شده بودم آخرشم سقط شد بیشتر احتمال داده بودن خارج رحمی بود والا الله و اعلم معلوم نبود چیبود فقط روح و روانمو داغون کرو
ممنون گلم ایشالله برای شما هم دیگه پیش نیادبرا من ساک و قطب جنینی بودسایز داشتولی قلبش تشکیل نشد و خ ...
مرسییی همچنین انشاله زود باردار میشییی😍😍
ای بابا پس واسه شما قلب تشکیل نشد عیب نداره حالا غصشو نخور بدنتو تقویت کن تا سیستم بدنت قوی بشه