2777
2789
عنوان

باطل السحر کمک فوری 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 113 پست
میشه نری دنبال این کارا؟ مت اینجا ۲ ساعته رجز خونی نمیکنم که میگم نابودی داره میگی میرم گدایی؟؟

ایشون میگ خیلی خوبه ک 

پس چکار کنم عزیزم از استرس نابود شدم عمم و ی دشمن دیگ داریم همش میرم دعا میگیرن خودشونم گفتن 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیچاره شدم تا می‌خوام یه کاری کنم اینطوری بیچاره میشم تا زمانی که نزارم کنار کارم ساخته اس یعنی ...

خدا نگذره ازشون اینقد چشماشون نحسه نمیدونم چیکار کنیم که دست از سرمون بردارن

مهربونم درسته این دعا نویس ها خیلی هاشون بدناما فکر کنم شما درگیر استرس و وسواس شدیاگر وسواس و اضطرا ...

آخه من گوارش و روده ی خوبی ندارم این قرصاام همه عوارض دارن نمیدونم چیکار کنم دیگه😭 از وسواس بیماری دارم سر به بیابون میذارم بله تهرانم

منم بیچاره شدم تا می‌خوام یه کاری کنم اینطوری بیچاره میشم تا زمانی که نزارم کنار کارم ساخته اس یعنی ...

قبل شروع کارت صدقه بده عزیزم

تا کارت به پایان نرسیدهدبه هیچ کس نگو حتی نزدیک ترین فرد زندگیت 

ان یکاد بگیر و بنداز گردنت

هروقت احساس کردی میخوان چشمت بزنن سه بار ماشاالله لاحول ولا قوه الا باالله بگو

خیلی میخونم قرآن یاسین آیت الکرسی فلق ناس رقیه شرعی صدقه

ایشالا حل شه مشکلت عزیزم اصلا ناامید نشو همین کارا رو ادامه بده

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
آخه من گوارش و روده ی خوبی ندارم این قرصاام همه عوارض دارن نمیدونم چیکار کنم دیگه😭 از وسواس بیماری ...

اصلا استرس خودش گوارش بهم میزنه و معده درد عصبی میاره و روده تحریک پذیر و...  

دکتر پونه کیمیا قلم 

خدا نگذره ازشون اینقد چشماشون نحسه نمیدونم چیکار کنیم که دست از سرمون بردارن

همون دعای وان یکاد خودش خونه

دود کردن اسپند وکندر

الان زیاد حضور ذهن ندارم ولی  یه مورد الان یادم افتاد برای محافظت از جان ومال آبرو رفع بلا

دعای ۲۹و۲۳صحیفه سجادیه جامعه رو هم خیلی میگن

اصلا استرس خودش گوارش بهم میزنه و معده درد عصبی میاره و روده تحریک پذیر و... دکتر پونه کیمیا قلم

من هم معده درد عصبی دارم هم روده ی تحریک پذیر اسیرم کردن یا یبوست دارم یا روونم یا ۵ صبح یهو از درد معده چنان از خواب میپرم که فقط میخوام گریه کنم

آخه من گوارش و روده ی خوبی ندارم این قرصاام همه عوارض دارن نمیدونم چیکار کنم دیگه😭 از وسواس بیماری ...

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
من هم معده درد عصبی دارم هم روده ی تحریک پذیر اسیرم کردن یا یبوست دارم یا روونم یا ۵ صبح یهو از درد ...

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
همون دعای وان یکاد خودش خونهدود کردن اسپند وکندرالان زیاد حضور ذهن ندارم ولی یه مورد الان یادم افتا ...

همه رو انجام میدم دائم صدقه آیت الکرسی ولی دعای سجادیه رو نشنیده بودم حتما انجام میدم خیلی دعام کن زیبا