2777
2789
عنوان

باطل السحر کمک فوری 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 113 پست
عزیزم ذکر استغفرالله رو زیاد بگو شماام دعا گرفتی؟

نه،،، سالهاپیش شاید گرفتم

غروب  ذکر گفتم،،، 

از دعا گرفتنت نیست 

یاچشم خوردی یابرات دعاگرفتن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
چشم نظر که بیچارم کرده فک و فامیل میگن چرا زنده ایی هنوزخروس سیاه رفتم قربونی کردم پولم به عقیقه نرس ...

اتقا قا خروس هم قربونی،کردم سیاه بود یانه یادم نمیاد یه اسکرین،دارم پیداکنم برات بزارم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی عزیزم چطوریه؟آب نمک یه بطری مثلا؟؟

عزیزمیری حموم خودت رو ک شستی تموم شد تو یه سطل ۲ قاشق  نمک دریا بریز  خیالت راحت شور نمیشه  بریز از رو سرت تا کل بدنت با خودت بگو پاک بشن انرژی منفی حال بد بیاد به جاش حال خوب و نشاط نیاز به آبکشی نداره بیا بیرون از حموم هفته ای دوبار انجام بده تاثیرش رو ببین

ببین عزیزمیری حموم خودت رو ک شستی تموم شد تو یه سطل ۲ قاشق نمک دریا بریز خیالت راحت شور نمیشه بری ...

مرسی

حالا آبکشی کنم چی،میشه؟ اثرنداره

نه،،، سالهاپیش شاید گرفتم غروب ذکر گفتم،،، از دعا گرفتنت نیست یاچشم خوردی یابرات دعاگرفتن

خیلیا میگن بهم هم چشم زخم روته هم دعا برات گرفتن درصورتی که من خودمو مقصرمیدونم😭انگار میخوان دیوونه ام کنن

آخه همش مریضم شبا با استرس میخوابم که نکنه فردا بیدار شم باز یه جام مریضی گرفته باشه 😭 هرچی متخصصِ ...

عزیزم تا میتونی قرآن بخون نماز بخون از خدا و اماما کمک بگیر ایشالا مشکلت حال میشه

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
چشم نظر که بیچارم کرده فک و فامیل میگن چرا زنده ایی هنوزخروس سیاه رفتم قربونی کردم پولم به عقیقه نرس ...

منم بیچاره شدم تا می‌خوام یه کاری کنم اینطوری بیچاره میشم تا زمانی که نزارم کنار کارم ساخته اس یعنی گرفتار شدیم 

ببین گلم همه مریصها از استرس اصطرابه اول باید خود کنترل کنی مراقبه فرشتگان گوش کن حالت تغیر میده خو ...

عزیزم خدا خیرت بده غم نبینی ب منم کمک میکنی بریدم از استرس زیاد کل موهام میکنم کور شدم ولی فقط20 سالمه😭😭😭😭😭😭

رفتم یه مُشت داروی اعصاب داده که منم نخوردم

مهربونم درسته این دعا نویس ها خیلی هاشون بدن

اما فکر کنم شما درگیر استرس و وسواس شدی

اگر وسواس و اضطراب خودبیمار انگاری را درمان نکنی و دارو مصرف نکنی و روانشناش نری ادم را به جنون میکشونه

همیشه که اینطور نمیمونه

یه مدت دارو میخوری استرست کم میشه بعد دوزتو کم میکنن 

و حتی ممکنه بعد یه مدت اگر بهبود پیدا کنی کلا قطع کنن 

اگر تهرانی بگو دکتر خودمو معرفی کنم

اصلا داروی الکی و زیاد نمیده