2777
2789
عنوان

باطل السحر کمک فوری 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 113 پست
آخه همش مریضم شبا با استرس میخوابم که نکنه فردا بیدار شم باز یه جام مریضی گرفته باشه 😭 هرچی متخصصِ ...

همون یه حرز امام جواد حتما تهیه کن انشالا  ک حل میشه،فدای سرت ک رفته ،به درک حتما چیز بهتری در  انتظارته ،به این فکر کن اگه تو بهش میرسیدی شاید خوشبخت نبودی هیچ کار خدا بی حکمت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون یه حرز امام جواد حتما تهیه کن انشالا ک حل میشه،فدای سرت ک رفته ،به درک حتما چیز بهتری در انتظ ...

بازم میگم خدایا شکرت ولی خسته شدم هرروز یه جام درد میگیره منم استرسی یا فکر میکنم توموره یا ام اس یا سرطان اصلا زندگیم مختل شده تورو خدا دعام کن😭🙏🏽

نه اصلا تورو خدا نری سمت این جور چیزا

ببين  منم وقتي كات كردم از بس حالم بد بود گرفتم

هيچ اثريم نداشت 

فكر نكنم اصلا واقعي باشه

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

بازم میگم خدایا شکرت ولی خسته شدم هرروز یه جام درد میگیره منم استرسی یا فکر میکنم توموره یا ام اس یا ...

وسواس فكريه 

برو روانپزشك

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

ببين منم وقتي كات كردم از بس حالم بد بود گرفتمهيچ اثريم نداشت فكر نكنم اصلا واقعي باشه

اون لحظه فقط آدم میخواد طرفش برگرده هم کور میشه هم کر به هر ریسمونی چنگ میزنه تا بگرده😭 خدا لعنتشون کنه که اینجوری ماهارو بدبخت کردن

بازم میگم خدایا شکرت ولی خسته شدم هرروز یه جام درد میگیره منم استرسی یا فکر میکنم توموره یا ام اس یا ...

ایالا ک هیچی نیست،شاید ویتامین خاصی تو بدنت کمه،سبزیجات میوه آب فراوان بخور ویتامین دی بنداز انشالله ک درست میشه صبحا ویتامین سی بخور اصلنم انقدر تلقین نکن 

اون لحظه فقط آدم میخواد طرفش برگرده هم کور میشه هم کر به هر ریسمونی چنگ میزنه تا بگرده😭 خدا لعنتشون ...

من تا پاي خودكشي رفتم 

الهي خير نبينه

رفتم یه مُشت داروی اعصاب داده که منم نخوردم

من داشتم خودمو ميكشتم

با قرص و كمك زنده موندم

ایالا ک هیچی نیست،شاید ویتامین خاصی تو بدنت کمه،سبزیجات میوه آب فراوان بخور ویتامین دی بنداز انشالله ...

کلی آزمایش دادم همه چیم نرمال بودش اینقد معده دردای بدی میگیرم که نمیتونم چیزی بخورم فقط میگم خدایا کمکم کن