2777
2789
عنوان

باطل السحر کمک فوری 🙏🏽

823 بازدید | 113 پست

بچه ها من چند سال پیش گول خوردم رفتم دعا جادو گرفتم الان حِس میکنم دارم کارماشو پس میدم همش مریضم هر دکتری میرم میگن سالمی خواب و خوراک ندارم 

بع یه بار یه خانومه که مراجعه کرده بودم پیشش چون پولم جور نشده بود گفت دیگه برات کار نمیرنم حِس میکنم اون کامل زندگی منو بَست تورو خدا اگه راهکاری دارید بدید توبه ام کردم هرشبم دارم یاسین و توسل میکنم سوره ی بقره ام صوتشم میذارم 

بیا خصوصی

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابی که ریخته شاه دیگه جمع نمیشه دوست عزیزچه دعایی گرفته بودی؟

گوشه گیر بودم افسرده بودم گفتن همزاد داری تو رابطه ی ۵ ساله بودم یه دختر جادوگر با طلسم جدامون کرد 

عزیزم خدا بخشنده تر از این حرفاس ،شما اول خودت ،خودتو ببخش مطمئن باش خدا هم میبخشه،پس انقدر به این ...

بخشیدم توبه ام کردم استعفارم کردم به نیازمندا کمکم میکنم مخصوصا پناهگاه سگای مریض 

گوشه گیر بودم افسرده بودم گفتن همزاد داری تو رابطه ی ۵ ساله بودم یه دختر جادوگر با طلسم جدامون کرد

اصلاح همزاد انجام بده پیش یه ماوراکار باتجربه من سراغ دارم حتی میتونه مشکلاتتو حل کنه بسیار حرفه ایه در کارش

و یه باطل السحر هم انجام بده 

بخشیدم توبه ام کردم استعفارم کردم به نیازمندا کمکم میکنم مخصوصا پناهگاه سگای مریض

خوب خیالت راحت باشه این موضوع رو بالکل فراموش کن ک یه زمانی اشتباه کردی دعا گرفتی،دوش نمک بگیر انرژی منفی و سنگینی رو از خودت دور کن با چیزای خوب مثل ورزش تفریح خودت رو سرگرم کن بعد میبینی ک همه چی اونطوری پیش میره ک دلت میخواست،پس انقدر با فکر کردن به این چرت و پرت ک داری کارما پس میدی حال خودت رو خراب نکن

اصلاح همزاد انجام بده پیش یه ماوراکار باتجربه من سراغ دارم حتی میتونه مشکلاتتو حل کنه بسیار حرفه ایه ...

عزیزم من میگم توبه کردم دیگه نرم سراغ اینجور چیزا میترسم همینجوریش همش مریضم جونم داره تموم میشه از مریضیای عجیب غریب

ببین به اینا هم ک میگن بیا برات دفع همزاد بزنیم دعای باطل سحر بزنیم توجه نکن چون خود اینا سنگینی میاره،یه حرز امام جواد از یه جای معتبر ک بدونی رو اصول نوشته شده تهیه کن بنداز گردنت البته نماز داره حتما نمازش رو بخون بعد بنداز

خوب خیالت راحت باشه این موضوع رو بالکل فراموش کن ک یه زمانی اشتباه کردی دعا گرفتی،دوش نمک بگیر انرژی ...

آخه همش مریضم شبا با استرس میخوابم که نکنه فردا بیدار شم باز یه جام مریضی گرفته باشه 😭 هرچی متخصصِ بگی رفتم میگن سالمی ورزش میکنم یهو وسط ورزش بدنم خالی میکنه 

اصلا زندگی به سرم حروم شده بعد کسی که منو از عشقم جدا کرد با طلسمای  قوی زنش شد و الان داره کنارش عشق میکنه 😭

ببین به اینا هم ک میگن بیا برات دفع همزاد بزنیم دعای باطل سحر بزنیم توجه نکن چون خود اینا سنگینی میا ...

دقیقا حرز امام جوادم گرفتن اصلشو از مشهد ولی نمیدونم چرا انگاری کارساز نیست

آخه همش مریضم شبا با استرس میخوابم که نکنه فردا بیدار شم باز یه جام مریضی گرفته باشه 😭 هرچی متخصصِ ...

استارتر دعات اصلا جوابم نداده؟

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما