2777
2789
عنوان

باطل السحر کمک فوری 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 113 پست
درخواست قبول میکنی؟

اگ راهکاری داری بمنم بگو 

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

عزیز همش فکر تلقین خودت هست زیاد داری موج منفی به خودت میدی افکارت پر کردی از این چیزها کمی استرس بی ...

آخه من ۳ ماهه نان استاپ این دکتر اون دکترم هیچیمم نیست ولی یهو یه جام درد میگیره چشمام سرم پاهام بدنم خالی میکنه حالت تعوع استفراغ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من ۳ ماهه نان استاپ این دکتر اون دکترم هیچیمم نیست ولی یهو یه جام درد میگیره چشمام سرم پاهام بدن ...

منم چندساله دکترمیرم از درد وبیخابی و و توآزمایشا سالمم،اماهمیشه درد دارم

شوهرمم مریضه ومشکلات طولانی،حل نشده

خستم واقعا،،،،الکی نفس میکشم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
آخه من ۳ ماهه نان استاپ این دکتر اون دکترم هیچیمم نیست ولی یهو یه جام درد میگیره چشمام سرم پاهام بدن ...

شاید هم چشم زخم خوردی

من یه زمانی رزین کار میکردم تا دور اطراف فهمیدن من هر روز یه جاییم می‌گرفت رسماً پدرم در اومد تا اینکه گفتم جمعش کردم دیگه کار نمیکنم

تمام دردام تموم شد

ببین گلم همه مریصها از استرس اصطرابه اول باید خود کنترل کنی مراقبه فرشتگان گوش کن حالت تغیر میده  خواستی بیا خصوصی بهت بگم  چیکار کنی من از طریق قانون جدب کمکت میکنم بعضی‌ها این قانون قبول ندادن ولی من خودم تو زندگیم اجراش کروم وقبول دارم توکلت برخدا 

منم چندساله دکترمیرم از درد وبیخابی و و توآزمایشا سالمم،اماهمیشه درد دارمشوهرمم مریضه ومشکلات طولانی ...

خیلی سخته عزیزم درک میکنم دعای توسل و یاسین میخونی؟

خیلی سخته عزیزم درک میکنم دعای توسل و یاسین میخونی؟

دعا،چندبارچله،،،نذر،،،کمک به حیونا،غذادادن

خیرات اموات،،،هرکاری اماباز،،،،

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
لطفا توضیح میدی،چطوریه؟

ببین عزیزمیری حموم خودت رو ک شستی تموم شد تو یه سطل ۲ قاشق  نمک دریا بریز  خیالت راحت شور نمیشه  بریز از رو سرت تا کل بدنت با خودت بگو پاک بشن انرژی منفی حال بد بیاد به جاش حال خوب و نشاط نیاز به آبکشی نداره بیا بیرون از حموم هفته ای دوبار انجام بده تاثیرش رو ببین

شاید هم چشم زخم خوردیمن یه زمانی رزین کار میکردم تا دور اطراف فهمیدن من هر روز یه جاییم می‌گرفت رسما ...

چشم نظر که بیچارم کرده فک و فامیل میگن چرا زنده ایی هنوز

خروس سیاه رفتم قربونی کردم پولم به عقیقه نرسید