2777
2789
عنوان

حاجت گرفتی

94 بازدید | 15 پست

هیچکس نیست حرف بزنه از اعجاز خدا

دلم گرفته 

کی گفته خدا دل شکسته رو میخره درمون میکنه؟

من دلمو دادم بهش پاره پارش کرد

خستم 

دلم یه خوابی میخواد بیش از یه قرن زمان ببره جوری که وقتی پاشدم همه اونایی که میشناختم نباشن

دارم فکر میکنم فرار کنم بزارم برم یجایی که فقط من باشم و من و من 

تنها و هیچکس منو نشناسه 

فقط ترس مادرم نمی‌زاره

اگر دلشو پیدا کنم همین روزا یه ساک برمیدارم از این خونه میرم

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی چرا حرفی از اعجاز نیس 

معجزه هست .ولی ما بنده ها تا حاجتمون رو میگیریم دیگ روزای قبل رو فراموش میکنیم 

من خودم بارها فک کردم اگر اوضاع درست شد بیام به بقیه بگم ک معجزه شد 

ولی ممکنه انقدر ندریجی درست بشه ک من این سختی ها از یادم بره یا اصلا سعی کتم روزای بد رو فراموش کنم تا بتونم من بعد رو بسازم 

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم ...

من از اولش هم کاری ازم برنمیومد راجب چیزی که ازش خواستم

نمیدونم چرا انقد به امام زمان اعتقاد دارید

واقعا ادم حرفایی می‌شنوه که شاخ درمیاره

میگن یه بودایی رفته پنج ساعت صداش کردن اومده به دیدنش

طرف پرسیده وقتی انقد مشکل گشایی چرا اونایی که انقد بهت اعتقاد دارند انقد بدبختن امام زمانم گفته اگر یکی از اونا همونجوری که تو صدام کردی نا امید نشدی صدام کنه مشکل اونم حل میکنم 

من دوساعت ونیم صداش کردم با عجز و ناله حتی به خوابمم نیومد

خستم

شعاره

منم دلم خیلی از خیانت های شوهرم شکسته 😔😔😔😔

هرچی دعا میکنم ذکر میگم که شوهرم دست برداره اما همچنان داره بیشتر میشه رابطشون...😭😭😭

کاااااش بچه نداشتم....

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
نیستش فکر کنم صدا و تصویر سمت من قطع شده براش

ی دیالوگی بود یادم نیس واسه کدوم فیلم

طرف پرسید به نظرت خدا مارو بخاطر این بلاهایی ک سر همدیگه میاریم میبخشه؟

یکی جواب داد خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
میدونی چرا حرفی از اعجاز نیس معجزه هست .ولی ما بنده ها تا حاجتمون رو میگیریم دیگ روزای قبل رو فراموش ...

چی بگم

فقط کم اوردم 

کمتر از  بنی اسرائیل گاو پرستم که طور رو براشون ساخت

خستم 

واقعا خستم ادم میترسه یچی بگه کفر باشه

چه فایده که از ذهنم رد میشه

اصلا نمیدونم چی دارم میگم 

فقط دوست دارم تموم بشه من از اولم ادم این دنیا نبودم من خیلی ساده تر از اونیم که با این مارای هفت خط دورم زندگی کنم هی لهم کنن ببخشمشون دوباره تیکه تیکه و ریز ریزم کنن

من فقط باید بمیرم

منم دلم خیلی از خیانت های شوهرم شکسته 😔😔😔😔هرچی دعا میکنم ذکر میگم که شوهرم دست برداره اما همچنان ...

الهی من بمیرم برای دلت 

خدا نگذره از خونه خراب کنا 

از اونایی که میان روی لونه یکی دیگه اشیونه بنا میکنن

اگر از هر دسته ادمی بگذرم هیچوقت این ادم هارو حلال نمیکنم 

الهی به زمین گرم بخورن که دقم دادن منی که بد کسیو نمی‌خواستم حقم نبود اینجوری عذاب بشم 

الهی خدا غضب کنه بهشون هیچ جوره نبخششون انقدی که رسوای عالم و ادم بشن همشون !

بد دلم پره ازشون.

ی دیالوگی بود یادم نیس واسه کدوم فیلمطرف پرسید به نظرت خدا مارو بخاطر این بلاهایی ک سر همدیگه میاریم ...

💔

منم باید با خودش میبرد من ادم زندگی کردن با این ادما نیستم 

هم نوعیم فقط به اسم 

من دلم نمیاد کسی ناراحت بشه اذیت بشه شونم بخورن به شونه کسی عذاب وجدان میگیرم

یه عده ادم بی وجدان بی همه چیز دورمن که حقو ناحق میکنن مال یتیم و دولپی بالا میکشن یه ابم روش هیزن و چشم چرون نامرد روزگارن دو رو و دروغگوان خائنن خونه خراب کنن ظالمم نمیتونم تحمل کنم بیاد منم ببره تا کار ندادم دست خودم این بغض لعنتی نمیزاره نفس بکشم

الهی من بمیرم برای دلت خدا نگذره از خونه خراب کنا از اونایی که میان روی لونه یکی دیگه اشیونه بنا میک ...

اه ای خداااااااا......😭😭😭😭

خودت به داد دل شکسته همه برس....

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔