2777
2789
عنوان

دوست دارم دوستام ازدواج کنن

114 بازدید | 11 پست

براشون خاستگارپیدامیکنم ولی متاسفانه همه پسرازبس دیرازدواج میکنن تومیگی‌دختره متولد82,81هست میگن بچه است واختلاف سنی زیاده خیلی بهم گفتن که معرفی کن ازدوستات ولی خب همه میگن سنش کم نباشه پسره متولد69بودگفت 81سنش کمه اختلاف میخوریم

منم باهمسرم 11سال اختلاف سنی داریم مشکلی نداشتیم ومن نمیخواستم دیرازدواج کنم وباپسربچه ازدواج کنم

انشالله همه دوستام ازدواج کنن 

جالب اینجاس هرکی میگه معرفی کن میگه چادری باشه فقط مذهبیاشن تواین گرونی ازدواج‌میکنن

😐 چیکارشون داری

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی ها بخاطر اعتقاداتشون هست وگرنه برای اوناهم گرونیه.بله ۶۹با۸۱زیاده فاصله.خدا اجرت بده واسطه میشی ولی باید همه چی رو در نظر بگیری

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

چه خوبه شعورشون میرسه خودشون میگن که فاصله زیاده احسنت بهشون

متاسفانه خیلی پسرا و خانواده هاشون پسر ۷۱دنبال دختر دهه ۹۰میگرده مثلا

دیر ازدواج میکردی مگه لزوما با پسر بچه قرار بود ازدواج کنی؟

من اینطوری دوس داشتم گفتم‌دوست نداشتم دیرازدواج کنم ودوست داشتم بامردازدواج کنم واگه اختلاف سنی کم‌بود منی که 19سالم بودباپسرزیر26,27اختلاف سنی کم‌میشدک بچه محسوب میشدازنظرمن اختلاف سنی 10سالودوست داشتم مادرپدرمم همینن

😂😂بایدازدواج کنن خودشونم میخوان. موقعیت خوب باشه من تمام سعیمومیکنم شوشوپیداکنم

نکن بزور

آخه متولد 82 رو چه به این حرفا

من خودمم همینم 😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

چه خوبه شعورشون میرسه خودشون میگن که فاصله زیاده احسنت بهشونمتاسفانه خیلی پسرا و خانواده هاشون پسر ۷ ...

بله دقیقاهمینجوربودولی جدیداانگارپسرایی که 30اینان میگن دخترکم سن نباشه رفتاربچگانه نداشته باشه و..

بله دقیقاهمینجوربودولی جدیداانگارپسرایی که 30اینان میگن دخترکم سن نباشه رفتاربچگانه نداشته باشه و..

خداروشکر خوشحالم که به این نتیجه رسیدن بالاخره

نکن بزورآخه متولد 82 رو چه به این حرفامن خودمم همینم 😂

عروسی میخوام🥺😂 ازدواج شیرینیش به همین سن وسال 30سالت شه مثل چایی میمونه که ازدهن میفته برات شیرینی وحسی که الان نسبت به ازدواج‌داری ونداره البته بهترین سن 25هست

عروسی میخوام🥺😂 ازدواج شیرینیش به همین سن وسال 30سالت شه مثل چایی میمونه که ازدهن میفته برات شیرینی ...

به نظرم چیزایی خیلی جذاب تری هست 😂

برو ی تالار عروسی رندوم 😂