2777
2789
عنوان

دختره به خاطر لاک و رنگ مو خودکشی کرده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست
لطفا قضاوت نکنید گناهه اون دنیا رفته داریم تواین دنیا عر چی از دهنمون در میاد میگیم ..بله ایشون کامل ...

هزار تا راه داشت میتونست  موهاشو مشکی کنع   ناخوناشو ریمو  کنه    بین این راه ها  خودکشی  ؟ باید  پیش  مشاوره  میرفت  والدین مقصرن 

هعی😶

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار تا راه داشت میتونست موهاشو مشکی کنع ناخوناشو ریمو کنه بین این راه ها خودکشی ؟ باید پی ...

وصیت نامه هم نوشته بود ..ب مادرش گفته بود مادرش زیاذ اهمیت نداده 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
وصیت نامه هم نوشته بود ..ب مادرش گفته بود مادرش زیاذ اهمیت نداده

تو نی نی سایت روزی ۵ تا تاپیک الکی میزنن که من دیگه دارم میرم خودکشی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نه عزیزم من تشییع ایشون ک فوت کرده رفتم

منظورم اینه که خب خیلیا حرف خودکشی میزنن مادرش جدی نگرفته

یه خانواده افغانی هستن سمت ما تازه مهاجرت کردن مادره ۷ تا بچه از افغانستان آورده تا اینجا پدرش تو زندان طالبان مونده

یه شب رفتن مهمونی به دختر وسطی گفته بمون تو نیا 

برگشتن دیدن دختره از غصه خودشو دار زده دختر ۱۳ ساله😮‍💨