2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂 من بابام خوبه پدرشوهرم بازنشسته ارتشه ولی پول جمع کن نیست اهل رفیق بازی بوده هیچی ندارع الان شوهر ...

شوهرمن ۳۴ سالشه فقط یه ماشین داره و ۵۰۰ تومنم مسکن ملی ریخته دیگه هیچی نداره اما پدرشوهرم و بابام بازنشیته ان بابام کشاورزی و کندو عسل وباغ داره پدرشوهرم مغازه وسهام دار شرکت واین چیزا اما شوهرم کمک نمیگیره میگه خودم به دست بیارم بهتره

مرسیمن همین که آدم درستی باشه و عاشقم باشه باهام خوب حرف بزنه خیانت نکنه دعوایی نباشه کافیه واسمدعاک ...

شوهرمن همه ایناس اما بدترین اخلاقش بیخیالیشه و خیلی خنثی اس واقعا این اخلاقش رو مخه

بیخیال بودن که بد نیسزیادم اخلاق بدی نیس

فک میکنی تو عصبانی وناراحتی میخای حرصتو خالی کنی بعد اون یه بالشت میزاره زیر سرش نگاه تلویزیون میکنه تو هم هرچی حرصتو خالی میکنه اصلا جواب نمیده اخرش میگه اب سرد بخور خنک شی بیشتر اتیش میگیری

2810