2777
2789
ولی شاید مسخره به نظر برسهمن اینکه طرف عاشقم باشه و آدم درستی باشه برام از پول مهم ترهنمیگم پول اصلن ...

درسته عشق و علاقه مهمه اما پولم مهمه مخصوصا تو این دور روزمونه انگار پول از همه چی مهم تر شده یه مسافرت ساده یا یه پیک نیک ساده بخای بری باز خرج میذاره رو دست ادم

خوشبحالتچیکارکردی همچین شوهری گیرت اومد؟من اصن پول دراولویتم نیس فقط اینکه بهم عشق بده و محبت کنه و ...

عزیزم نگو خوشبحالت این کلمه انرژی منفی داره 😘❤️ 

هیچی 😂 خودش بگیر بود گرفت 🤣 دوست پسرم بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملادرسته هیچکی به خاطربی پولی طلاق نمیگیره شوهرآدم خوب باشه بابی‌پولی ومعتادیشم آدم کنارمیادولی ام ...

ن من نمیگم معتاد باشه میگم سالم باشه عاشقم باشه بهم عشق بورزه ولی پولدارم نبود مهم نیس

این شوهر منه فقط میگه بخوریم بیخیال فردا 🤣ماهم مستاجریم فقط یه ماشین داریم برا این مسکن ملیا هم قسط ...

😂 منم مامانم میده

مامانمم بهم میگ تو ایی شوهر کردنت قبلا ی نفر بودی الان شدی ی خونواده من باید خرجتو بدم🤣

😂 منم مامانم میدهمامانمم بهم میگ تو ایی شوهر کردنت قبلا ی نفر بودی الان شدی ی خونواده من باید خرجتو ...

دقیقا خواهر کوچیکم میگه چه اشتباهی کردیم شما ها رو شوهر دادیم زنگ میزنین پول ندارم بابام میفرسته واستون تازه میان اذوغه هم جمع میکنین میبرین 

من هم بابام وضعش خوبه هم پدرشوهرم ولی شوهرم پولدار نی

😂 من بابام خوبه پدرشوهرم بازنشسته ارتشه ولی پول جمع کن نیست اهل رفیق بازی بوده هیچی ندارع الان شوهرمم خوبه سنش کمه بنظرم به نسبت سنش خیلی جلوعه خداروشکر 

2810