2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂 مایی که شوهرم ماهی ١٠ میگیره غرم میزنه که اره تو مدیت خرج نداری😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 چقد منی تو منم شوهرم ۱۱ میگیره 😂😂 بنظرت ما فقیریم یا اینا پولدار 

ما داشته باشیم میخوریم و می‌پوشیم نداشته باشیم فقط میخوریم اگه خیلی نداشتیم دیگه اونایی هم که میپوشیدیم میفروشیم میخوریم 🤣🤣

وقتی تفریحی نداری دلخوشی نداری هیچی نمیچسبه

ولی شاید مسخره به نظر برسه

من اینکه طرف عاشقم باشه و آدم درستی باشه برام از پول مهم تره

نمیگم پول اصلن برام مهم نیس ولی وضع مالی درحد متوسط باشه حله

ولی شاید مسخره به نظر برسهمن اینکه طرف عاشقم باشه و آدم درستی باشه برام از پول مهم ترهنمیگم پول اصلن ...

آره اوضاع مالی متوسط باشه و برای زندگی تلاش کنه،و عاشق باشه حله.منم عاشقم ک هیچی ب چشمم نمیاد ولی سخته.

ولی شاید مسخره به نظر برسهمن اینکه طرف عاشقم باشه و آدم درستی باشه برام از پول مهم ترهنمیگم پول اصلن ...

کاملادرسته هیچکی به خاطربی پولی طلاق نمیگیره شوهرآدم خوب باشه بابی‌پولی ومعتادیشم آدم کنارمیادولی امان ازشوهربدهرچی بگی پول هم داشته باشه فایده نداره

🤣🤣🤣🤣 چقد منی تو منم شوهرم ۱۱ میگیره 😂😂 بنظرت ما فقیریم یا اینا پولدار ما داشته باشیم میخوریم و ...

این شوهر منه فقط میگه بخوریم بیخیال فردا 🤣ماهم مستاجریم فقط یه ماشین داریم برا این مسکن ملیا هم قسط میدیم کل حقوق  ۲تومن میمونا واسمون بقیه اش میره جا قسط و وام خرج دوا دکتر هم داریم که اونم ماهی ۴ یا ۵ تومنه بیشتر خانواده ام کمک میکنن کم میارم مامانم برام میفرسته

آره دقیقا من خودم بابام پولدار بود شوهرم بی پول 😂 اما جذب شوهرمم چون بهم عشق میده

خوشبحالت

چیکارکردی همچین شوهری گیرت اومد؟

من اصن پول دراولویتم نیس فقط اینکه بهم عشق بده و محبت کنه و دوسم داشته باشه و باهم حال کنیم مهمه

2810