2777
2789
😂😂😂😂😂😂😂وای چه بامزهن من با این اخلاق مشکلی ندارمشوهرت آبان ماهیه؟

نه شهریوریه ۹ ساله ازدواج کردیم عصبانی نمیشه وقتی میری خیابون همه مغازه ها رو میگرده من عصبی میشم میفرستمش خرید با مهمونا بر میگرده میگه چته جوش الکی میزنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همه چی خونه دخالت میکنه یه بار مهمون داشتم انقد اومد و رفت موقعه اس که خواستم سفره بندازم دیدم اصلا برنج دریت نکردم یادم رفته بود اومده بود در قابلمه رو گذاشته بود منم فک کردم کمش کردم دم بکشه باز خوبه مهمونام غریبه نبودن دختر عمه وپسرعمه ام بودن انقد حرص خوردم بعد اون بیخیال 

از ازدواجت راضی هستی؟

بعضی وقتا میگم برگردم باهاش ازدواج نمیکنم بعضی وقتا هم میگم هیچ کس کامل نیست منم عیبا خودمو دارم بستگی به حالج داره ازش عصبانی باشم یا نه الان از دستش شکارم رفته تو حیاط اتیش درست کرده تو باغچه داره چای زغالی میخوره

بعضی وقتا میگم برگردم باهاش ازدواج نمیکنم بعضی وقتا هم میگم هیچ کس کامل نیست منم عیبا خودمو دارم بست ...

چه بیخیال😂😂😂😂

وای خوشبحالت

الان اگه عصبی بود میومدی میگفتی شوهرم عصبیه

بروخداروشکر کن آرومه عصبی اصن خوب نیس

[QUOTE=360007969]چه بیخیال😂😂😂😂 وای خوشبحالت الان اگه عصبی بود میومدی میگفتی شوهرم عصبیه بروخداروشکر کن آرومه ع ...[/QUOTE ما خونه سازمانی میشینم ویلاییه اینم عشق اتیش 

مجردم خداروشکر تصمیم دارم در اینده درامد خودمو بگم اینجا ب جنس نر احتیاجی ندارم 😂👌🏻

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
2810