2777
2789

تو تابستون خیلی راحت مثل آب خوردن از پوشک گرفتمش چون خودش از پوشک فراری بود خیلی همکاری کردو حتی راحت مسافرتم باهاش رفتم هر وقت نیاز بود فوری بهم میگفتی مامان جیش یا پی پی اصلا اذیت نشدیم

الان بعد چهار پنج ماه متوجه شدم ادرارشو نگه میداره نم میزنم به شلوارش یه جورایی واسه دستشویی رفتن تنبلی میکنه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

انگار یکم جیش می‌کنه که راحت مثانش واسه خودش وقت میخره

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادش بنداز، هوا سرده ممکنه از دستش در بره😄

اره دقیقا از وقتی هوا سرد شده این مشکل برام پیش اومده

ببرش دیگ

نمیگه آخه 

اره دقیقا از وقتی هوا سرد شده این مشکل برام پیش اومده

خودت قبل موعد یادش بنداز بره دستشویی الان خیلی کوچلوعه همیشه یادش باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین بچها تا بزرگ شن هزار تا عادت عوض میکنن دختر منم کوچیک بود بعد اینکه از پوشک گرفتمش تنبلی میکرد چندبار واس اینکه نره دسشویی میرفت اتاق جیش میکرد میخاست وقت بخره  منم طفلی رو دعوا کردم چند بار  😔 بعدش با ارامش مواظبش بودم  خوب شد دیگه بلد بود بگه ها فقط بخاطر شلوار در اوردنو فلان سختیه رفتن به دسشویی راه اسونو انتخاب میکرد خواهشا با ارامش باهاش صحبت کن  ببرش درست میشه

اکیپ سوگلی های سایت#

دخترمن هفت سالشه چون سرگرمه بازی میشه چندساعت یباراگه من نگم میره سرهمین یه ساعت ونیم یبارمیگم بره .شماکه دخترت خیلی کوچیکه نبایدمنتظربمونی اون بگه دستشویی دارم خودت یه ساعت یباربگوبرودستشویی .بچه هاچون بازی میکنن دوست ندارن زیادبرن دستشویی خودت بهش بگوبره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ