2777
2789

من یه ساک بزرگ دارم که پر از لباسای نو هستش😍😍 اصلا نپوشیدممم چون به زودی قراره ازدواج کنمو نگه داشتم خونه مادرشوهر یا خونه خودم بپوشم😁 البته اینم که عاشق لباسم و همش لباس میخرم بی تاثیر نیست 

(حالا این رسمم داریم که بعد عقد تا عروسی تو همه مناسبتا خانواده داماد کلی عیدی میارن( لباس خوراکی و طلا) 

بعد عروسی هم خانواده عروس کلی عیدی میارن خونه دخترشون🙊😂🌸

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورکی عزیزم؟ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

منم لباس زیاد بردم 😄 البته هیچ‌ کدوم هدیه و عیدی نبود خودم خریدم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

مبارکت باشه.

من هیچی‌. لباس خاصی به این منظور نخریدم و شوهرم هم نخرید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مبارکت باشن ب دل خوش استفاده کنی 😍😍❤️

قبل عروسی با مادرم و برادرم رفتیم شلوار و شومیز و مانتو و شال و کفش و اینجور چیزا خریدیم برام البته ما رسم داریم روز پاتختی مادر عروس ب کل خانواده ها لباس میده(این رسم خودش ی توضیح جدا داره و ...) ب عروس هم لباس میده مادر داماد هم ب داماد قبل عروسی چند دست لباس میده

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
تا یادمه باهم زندگی میکردیم🤣🤣😶‍🌫️😶‍🌫️

واقعا؟😂 با دوس پسرت زندگی میکردی؟ الان ازدواج کردین؟

مبارکت باشن ب دل خوش استفاده کنی 😍😍❤️قبل عروسی با مادرم و برادرم رفتیم شلوار و شومیز و مانتو و شال ...

اره عزیزم طرف ماهم پاتختی هست البته اروم اروم داره جمع میشه دیگه خیلیا نمیگیرن