2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخه💔

162 بازدید | 23 پست

بچه ها من فشار مغزم بشدت بالا رفت و دهنم صاف شد تا نرمال شد همش بیمارستان بودم نزدیک دوماه

بیناییم داشت از دست میرفت و با کوچک ترین استرس دوباره میره بالا

حالا سال اولیه که پشت کنکورم و تازه تونستم شروع کنم به خوندن باز استرس گرفتم ک نمیرسم و ....

دست خودمم نیست 

دوباره دارم تار میبینم و دکترم گفت برگردم پیشش اگه دوباره رفته باشه بالا سرویس میشم

مشاورم میگه اروم اروم بدون فشار بخون این کنکور و همینطوری بده هدفت بزار کنکور بعدی

هم درسارو خوب یاد میگیری هم باعث میشه استرست کم شه سلامتیت مهم تره

اخه زشت نیست من تو 21 سالگی تازه برم دانشگاه؟😭(رشته ی خوب البته)

بنظرتون چیکار کنم؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
طرف ۳۰ سالگی رفته دانشگاه کجاش زشته ؟!سلامتی ت مهم تره 🙂

واقعا؟🥺 باورت نمیشه چقدر گریه کردم...

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدااا پزشکی تهران قبول شده بود

گریه نکن تو دختری نه سربازی داری نه چیزی ...

راحت باش و آرام درس بخون

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

به خدااا پزشکی تهران قبول شده بودگریه نکن تو دختری نه سربازی داری نه چیزی ...راحت باش و آرام درس بخو ...

قربونت بشم 🥺❤️ ممنونم قشنگ من

من مطمئنم قبول میشی ایمان به خدا یادت باشه ❤️

دورت بگردم🥺❤️رو چشم قلبم

عزیزم سنی نداری 

انفاقا مهم اینه که زمان زیاد بزاری و به رشته خوب قبول بشی

من تو ۳۷ سالگی تازه دارم رشته مورد علاقمو میخونم اینقدر دوق دارم 😍😍

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

چه حرفا

کجادیره

مواظب سلامتیت باش،،،تمرکز وآرامش داشته باش موقع خوندن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
عزیزم سنی نداری انفاقا مهم اینه که زمان زیاد بزاری و به رشته خوب قبول بشیمن تو ۳۷ سالگی تازه دارم رش ...

واقعا؟🥺زشت نیست؟

چقد خوب عزیزدلم خیلی خوشحال شدم واست🥹😍ایشالا که به دل خوش بخونیی

میشه بپرسم چی میخونیی

چه حرفاکجادیرهمواظب سلامتیت باش،،،تمرکز وآرامش داشته باش موقع خوندن

دقیقا از همین میترسم چون فوری میزنه به چشمم و بیناییم اصلا سرش نمیتونم ریسک کنم

از یه طرف گفتم شاید خیلی زشت باشه که 21 سالگی تازه برم دانشگاه 🥲

واقعا؟🥺زشت نیست؟چقد خوب عزیزدلم خیلی خوشحال شدم واست🥹😍ایشالا که به دل خوش بخونییمیشه بپرسم چی میخ ...

الان MBA 

نه اصلا خیلی هم قشنگه

مهم سلامتیته ولی فکر نکن بندازی سال دیگه الان نخوندی از الان کم کم بخون که کنکور امسال خودتو بسنجی شاید همین امسال هم تونستی قبول شی ولی استرس به خودت نده

دوست خواهرم لیسانس شیمی داشت ولی علاقه نداشت تو سن ۳۲ سالگی تازه کنکور داد رفت پزشکی 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

وا عزیزم اخه درس ارزشش انقد بالاس منم بیستو یک سالمه و هنوز کنکور ندادم اول ب سلامت جسمیت فک کن بعد درس تو درس میخونی واسه اینکه رشد کنی ن ک خودتو بخاطره درس داغون کنی اینم ی دورس میگذره

الان MBA نه اصلا خیلی هم قشنگهمهم سلامتیته ولی فکر نکن بندازی سال دیگه الان نخوندی از الان کم کم بخو ...

چقدر عالی عزیزم😍ایشالا که موفق باشی همیشه 

اره دقیقا مشاورمم همینو میگه میگه کم مم پیش برم و بخونم و همینطور انقد تست بزنم ازمون بدم ک سال بعد کنکور بدم بدون استرس