من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چیزی نمیشه قشنگم من خودم نمونه گیرم فقط یکم ممکنه گریه کنه حواسش رو پرت کن ی چیزی ک حواسش پرت میشه ن ...
خدارو شکر که شما تاپیک مو دیدین. باید ناشتا باشه بعدش شیر بدم یا آب قند؟ بعدش ردش خیلی درد میگیره ؟
من دخترم دو سالشه تا الان جرات نداشتم ببرمشی بار بستری شد بچم چون تپله رگاش مشخص نیست داغونش کردن
چکاپ یسالگی چی پس
دختر من ۳.۵ سالشهاز ۳ سالگی تصمیم دارم ببرمش ازمایش،واقعا موندماصلا همکاری نمیکنه
اصلا نمیدونم فردا چجوری نگهش دارم
عزیزم دخترمن پنج سالشه هردفعه برای چکاپ میبرم اجازه نمیده نمونه بگیرن واینقدر گریه میکنه که میترسم ب ...
دستگاه هست ک ولی خب نمونه خون ک باید باشه دیگ ..بچه ها همینن دیگ ولی معمولا ب نمونه گیر آقا بدین اونا خیلی حرفه ای انجام میدن بچه اذیت نمیشه ولیدخانما خیلی بد میگرن
دستگاه هست ک ولی خب نمونه خون ک باید باشه دیگ ..بچه ها همینن دیگ ولی معمولا ب نمونه گیر آقا بدین اون ...
مرسی عزیزم،اخرین بار یک اقا بودند که خیلی باارامش میخواستن ازدخترم نمونه بگیرن ولی بازهم اجازه نداد،اینقدرخودم استرس دارم سراین قضیه که نمیدونم چکارکنم
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍