2777
2789

آدمای پروی فامیل. پرو که میگم یعنی دریده و وقیح ها. 

یعنی دستتو تا خرتناق عسل کنی بذاری دهنشون باز گاز میگیرن و آنقدر خودشونو بالا میبینن هیچی به چشمشون نمیاد.  نه تشکر نه عذرخواهی ن ادب نه متانت و نه احترام هیچی حالیشون نیست. 

یه شرایطی هم باشه اطرافیان ازشون بترسن و تو همه جمع ها هم باشن. شما باشین چیکار میکنید در برابر این آدم ها....؟‌

روابطم باهاشون کمرنگه 

اصلا دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم دوری میکن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

روابطم باهاشون کمرنگه اصلا دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم دوری میکن

دوری میکنم*

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کاری رو انجام میدی فقط به خاطر خدا انجام بده اینطوری دیگه از کسی توقع تشکر نداری ، اگه هم واسه خدا انجام نمیدی که خسران محضه 

نیازم نداری دستت عسلیتو تا خرتناق تو حلق بقیه کنی 

حسبی الله ❤
بدرختی تو همه جمعا هستن

تو باهاش حرف نزن صمیمی نباش

ادم پررو دوربرم هست که باهاشم درارتباطم چون نمیشه همه رو خط زد از زندگی ولی درمقابلش کم نمیارم و با پررویی حرفی بزنه منم جوابشو میدم یسریا هم هستن انتظار بیخود دارن و همش دنبال اینن با پررویی از بقیه کار بکشن با اینا مث خودشون رفتار میکنم و خام پررویی و زبون چربشون نمیشم .اونایی رو که میشد خط زد گذاشتمشون کنار

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونی مثال بزنی مثلا چجوری رفتار میکنی باهاشون

مثلا یه دوستی دارم سه تا باهم دوستیم این خیلی خوبه ولی پررو هم هست موقع بیرون رفتن کوه و جنگل یا پارک و دریا همش میگفت چیزی نمیارم من حوصله وسیله اوردن ندارم بچه ام کوچیکه شما منو درک کنین مثلا دوستین هوای منو داشته باشین چند وقت منو اون یکی دوستم خوراکی و وسایل مورد نیاز رو بردیم دیدم روش زیاده الان بهش گفتم یبار ما یبار تو بچتم دیگه بزرگ شده خیلی سختته نوبت تو شد مارو ببر فست فودی به حساب تو دیگه حرف بیرون رفتن نمیزنه .یه مهمونای راه دور داشتم پررو بودن میومدن چند روز میموندن تهشم حرف درست میشد یا من کلی کار میکردم خانومش دست به هیچی نمیزد چندساله میخوان بیان میگم من نیستم جایی دعوتم بعدا خبرت میکنم دیگه هم نمیگم بیان راحت شدم 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40