2777
2789
مجردی حتمامنم از این فانتزی ها توی مجردی ام دوست داشتم

اره😅

از همون بچگی دوس داشتم بچه هام هم خواهر داشته باشن هم برادر 

اما الان میفهمم برادر که به درد نمیخوره

خواهر هم ندارم ک نظر بدم راجع بهش

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
دقیقاً،،من که هر کی میگه دوقلو دوست دارم درکش نمی کنم،،خودم دوقلو دارم هنوز ۴۰ روزیشون نشده اما از پ ...

خدا حفظشون کنه برات 

دقیقا تا تجربه نکنه کسی متوجه نمیشه،من ۱۰ ماه از این بیخوابی ها رو تا الان گذروندم،واقعا خیلی خیلی صبر میخواد و واقعا سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خدا حفظشون کنه برات دقیقا تا تجربه نکنه کسی متوجه نمیشه،من ۱۰ ماه از این بیخوابی ها رو تا الان گذرون ...

ممنونم عزیزم،،همچنین

خیلیییی سخته،،درک می کنم حالا من هنوز چند روز گذشته شما که خسته تری.

من هیچ وقت تصور دوقلو داشتن نداشتم اصلاً به دوقلو داشتن فکرم نمی کردم،،تا خدا نصیبم کرد الان فقط میگم خدایا تحمل و توانشم بده من آدمی نبودم که بتونم دو تا بچه رو هم زمان بزرگ کنم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

همون از هیچی هنوز خبر نداری 😄😊

😁😁 از خوبیاش بگو 

بدی ها رو ولش در کنار همسر ردش میکنیم 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
ممنونم عزیزم،،همچنینخیلیییی سخته،،درک می کنم حالا من هنوز چند روز گذشته شما که خسته تری.من هیچ وقت ت ...

منم ناخواسته دوقلو باردار شدم،یعنی به لطف و خواست خدا بود 

البته که توان و ظرفیت اش و هم میده ولی خب بالاخره بازهم یه جاهایی آدم کم میاره من چون دست تنها هستم بیشتر خسته میشم 

ان شاالله خدا بهتون قوت بده 

😁😁 از خوبیاش بگو بدی ها رو ولش در کنار همسر ردش میکنیم

حقیقتش اینه که زحمت اصلی روی دوش مادر،زیاد روی همسر حساب نکن 

خوبی هاش اینه که هر روز میوه دلت جلوی چشمات قد میکشه و کارهای جدیدتری انجام میده 

از دعواها و بازی هاشون همش خنده ات میگیره

از بوی تن شون مست میشی 

و حاضری براشون جونت و هم بدی