2777
2789

سلام دوستان

من قبلا در مورد دعا برای خلاصی از شر همسایه بد تاپیک زده بودم فکر کنم ۶ ماه پیش بود

ما همسایه بدی داریم که یه مشت آدم روانی و داغون و مریضن 

خونه کوچک و کردن کارگاه، ابزار میارن دستگاه دارن افغانی میاد و میره سر و صدا و اذیت البته نسبت به پارسال خیلی بهتره خدا رو شکر اما همچنان هستن و تایمهایی که سر و صدا و کاراشون هست انگار بمب میزنن، بابامم نمیذاره زنگ بزنم مامور بیاد مامانمم میگه اینا خیلی عوضی و خطرناکن از بچگی همه بلایی سرشون اومده اصلا با اینا در نیفت

ما ساختمون قدیمی و فقیرنشین هستیم نه مدیریت درستی داره نه در و پیکری داره

ساعت ۴ صبح با چیزایی که روی سر ما میکوبن فرار میکنن ، دختر و پسر هم لات و پررو و خلافکار و وحشتناک 

فکر کن، عید از تو خونشون از تو اتاق خوابشون افغانی با دمپایی پاره فرار کرد

مجبور شدم خاک قبرستون بریزم دم خونشون حدود یه هفته پیش، فعلا افاقه نکرده  

یه ماهه لوح خاک کردم و اعمالی که دعانویس گفت انجام دادم فعلا تاثیر نداشته 

چله حدیث کسا برداشتم ۱۲ روزه دارم میخونم فعلا که معجزه ندیدم ولی امیدم به خداست و از شما عزیزان میخوام اگه راهی میدونین به منم بگین و لطفا دعا کنین این روانیای خلافکار و مریض بفروشن برن حداقل چند نفر فقیر شریف و بی آزار بیان

التماس دعا دوستان🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این اوصاف اونا به دعا و اینا اعتقاد ندارن برا همینم دعا و طلسم روشون اثر نداره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

این کارا چیه میکنی

این خرافات چیه

خب معلومه اینا اثر ندارن

حالا کارگاه چی داره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

شمام کم خطرناک نیستینلوح و طلسم و خاک قبرستون و😫😳😳😳

چه خطری؟! اصلا متوجه هستی چی میگی؟ 

مگه لوح و خاک کسی و گاز میگیره یا میکشه یا خفه میکنه

اینا از درموندگیه، وگرنه چه لزومی به این کارا بود 

خدا تو این وضعیت قرارت نده که بفهمی درموندگی چیه

با این اوصاف اونا به دعا و اینا اعتقاد ندارن برا همینم دعا و طلسم روشون اثر نداره

اگه اعتقاد به چیزی داشتن که اینجوری نمیکردن

بینهایت بیشخصیت و دروغگو و عوضین

برام دعا کنید رسوا شن بفروشن برن 

البته من خوشبینم ایشالا که اثر میکنه و میام با شادی همینجا میگم رفتن شمام برام دعا کنید 

دعای جمع زودتر مستجاب میشه

البته من خوشبینم ایشالا که اثر میکنه و میام با شادی همینجا میگم رفتن شمام برام دعا کنید دعای جمع زود ...

امیدوارم عزیزم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است