2777
2789

من لباس های خوشگلی که خیلی بهم میان کوتاه و تنگا بیشتر بهم میان اما  نمیتونم توی بازار بپوشم دست خودم نیست دوس دارم خوشتیپ باشم اما حس خوبی نمیگیرم از شلوار تنگ .....   تیپ لش هم بهم نمیاد...نمیدونم چه کنم 

غداب وجدان جلوی بیحیایی طبیعیه به حرفش گوش کن 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه به اعتقادات نمیخوره نپوش خودتو عذاب نده ولی خب بنظرم الان دیگه مثل قدیم نیست لباس کوتاه تو اصن جلب توجه نمیکنه طبیعیه همه سرشون تو کار خودشونه به جز آبمیوه ایا

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

اصلا من ندیدم کسی تیپ تنگ بپوشه که جالب نیست اصلا چطوری لباس بیرونی تنگ به آدم می‌تونه بیاد

یجوریکیگین انگارمدیدین تا پارسال همه شلوار تنگ و مامتو کوتاه بودن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
بعضی ها میگن تا جوونی بپوش اما من حس درونم حال خوبم با پوشیدگی هس میگم نکن بعدا بگم چرا تیپ نکردم

اونایی که ازاشون مشاوره میگیری دین ندارن وگرنه اصلا تو این سنا حجاب مهمه یه زن ۶۰ ساله که حجابش مهم نیست 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هرچی ک بهت میاد و دوست داری بپوش

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

غداب وجدان جلوی بیحیایی طبیعیه به حرفش گوش کن

چون سبک شما نیس بی حیایی نیس تا کی انگ میزنین 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

2810