2777
2789
عنوان

ماجرای نازایی تا سقط و زایمان من

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست

هنوزم دارم تلاش میکنم سینه بگیره ولی خب دیگه احتمالش کمه از خدا میخام شیرم خشک نشه بتونم حداقل با شیشه بدمش خیلی دوس داشتم شیر دادنو تجربه کنم ولی انگار قسمت نبود 

از ته دلم برا همه منتظرا دعا میکنم شمام دعا کنین نی نیم سینه بگیره 

❣️❤

هنوزم دارم تلاش میکنم سینه بگیره ولی خب دیگه احتمالش کمه از خدا میخام شیرم خشک نشه بتونم حداقل با شی ...

پسر منم اصلا نمی‌گرفت 2900ب دنیا اومد انقد تلاش کردم شیشه رو میزاشتم دهنش آروم از دهنش مکشیدم سریع سینه میدادم مگه می‌گرفت... مگه من ول کن بودم بالاخره کوتاه اومد گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اصلا نمی‌گرفت 2900ب دنیا اومد انقد تلاش کردم شیشه رو میزاشتم دهنش آروم از دهنش مکشیدم سریع س ...

اره اسی منم یه مدت شیر خشک دادم دخترم دیگه سینه نمیگرفت منم اروم ننشستم یکم نوک شیشه رو کیزاشتم دهنش وقتی خواب الود بود شروع به مک زدن که میکرد اروم میکشیدم بیزون سینه خودمو میزاشتم تا عادت کرد توهم تلاش کن به این روش

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پسر منم اصلا نمی‌گرفت 2900ب دنیا اومد انقد تلاش کردم شیشه رو میزاشتم دهنش آروم از دهنش مکشیدم سریع س ...

چنروز طول کشید تا بگیره 

من نوک سینمم کلفته انگاری خفه میشه🥲

همه چی حکمت داره کاش من زور نمی‌کردم خیلی اذیت کشیدم شیر خشک میدادم بهتر بود

چی بگم والا انقد تو دوران بارداری اذیت شدم استراحت مطلق ابریزش فشار خون و تاخیر رشد الانم که سینه نمیگیره خیلی خستم

چی بگم والا انقد تو دوران بارداری اذیت شدم استراحت مطلق ابریزش فشار خون و تاخیر رشد الانم که سینه نم ...

ن بابا خودتو اذیت نکن بخدا قسم آلان ک 10سال از روش گذشته میبینم چرا بیخودی خودمو اذیت کردم چقدر سختی کشیدم سر این ک دوست ندارم بگم،اونایژ هم ک میگن شیرخشکی ها ضعیفن واسه خودشون میگن من بچه ای میشناسم ک شیر مادر خیلی خیلی خورده ولی سیستم ایمنی ضعیفی داره