2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم تهدیدم کرد

185 بازدید | 9 پست

هی تیکه میداخت بهم اخرش ب شوهرم گفتم بعد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم بعد ۱ هفته زنگ زد اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد نیکنه خیلی ب خورد بهم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفهمیدم چی شد😐

هی تیکه میداخت بهم خاهرشوهرم  اخرش ب شوهرم گفتم بعدخاهرشوهرم زنگ زد  ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم یعنی با من قهر کنه بعد ۱ هفته زنگ زد خاهرشوهرم اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه تو بهش زیراب منو میزنی  فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد میکنه خیلی بهم بخورد منم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد

نیکنه باز چیه

هی تیکه میداخت بهم خاهرشوهرم اخرش ب شوهرم گفتم بعدخاهرشوهرم زنگ زد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم یعنی با من قهر کنه بعد ۱ هفته زنگ زد خاهرشوهرم اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه تو بهش زیراب منو میزنی فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد میکنه خیلی بهم بخورد منم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد

نفهمیدم چی شد😐

هی تیکه میداخت بهم خاهرشوهرم اخرش ب شوهرم گفتم بعدخاهرشوهرم زنگ زد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم یعنی با من قهر کنه بعد ۱ هفته زنگ زد خاهرشوهرم اره ب دل تگیر حرفام فلان الان من حرفای خاهرشوهرم ب شوهرم نمیگم چون میدونم با خاهرش دعوا نمیکنه الان شوهر ت ام با من دعوا نمیکنه تو بهش زیراب منو میزنی فقط عصابش خورد میکنی برگشت میگ شوهرت گفته بهش چیزی میگید وسط کار عصاب منو خورد میکنه خیلی بهم بخورد منم با شوهرم دعوا کردم گفت من نگفتم فلان رودرو میکنم شمارو ما نامزدیم عقد

هی تیکه میداخت بهم خاهرشوهرم اخرش ب شوهرم گفتم بعدخاهرشوهرم زنگ زد ب مادرم گفت بود دیگ نمیخام باها ...

ولش کن خیلی اذیتی کم‌محلی کن یه سلام و خدافظ تمام

زندگیتم از بالا هیچکس تلخ نکن

اونا از خداشون تو دعوا بگیری و خودت از چشم شوهرت بندازی