2777
2789
عنوان

تحصیلات شعور می آورد یا نمی آورد

197 بازدید | 37 پست

تحصیلات اصلا ابزار سنجش شعور نیست که انتظار شعور رو از تحصیل کرده داشته باشیم تحصیلات ابزار سنجش سواد اطلاعات و آگاهی شما و اون هم در حیطه یا حوزه خاصی هستش و سندی برای اثبات گذراندن واحد های درسی به شکل استاندارد و آکادمیک 

چرا آکادمیک ؟ ای بسا افرادی مثل ایلان ماسک که به شکل خودخوان در حد یک استاد تمام از علوم فضا اطلاعات دارن اما تحصیلات آکادمیک اون ها چیز دیگریست یا داریم دیپلمه هایی که با مطالعه زیاد سواد بیشتری از یک دکتر داشته باشن اینم هستش و اما ادامه بحث شعور 

توقع داشتن یا نداشتن شعور از تحصیل کرده یه انتظار مضحکه چرا که یک تحصیل کرده در اصل یک شخص باسواد در حیطه خاصیه ولاغیر تو دانشگاه شعور تعلیم نمیدن شعور یک موضوع غریزی و تا حدی تربیتیه تو دانشگاه تنها اطلاعات و با پروژه ها کمی تجربه می آموزیم البته که ممکن است با همین حجم از اطلاعات و آگاهی فرصتی باشد تا آنکه زیاده از حد بیشعور است از حجم بیشعوریش کم هم بشود 

پس دیگه با جمله تحصیلات شعور نمی آورد سعی در تخریب این افراد و یا توجیه خود بابت نداشتن تحصیلات  نداشته باشیم منطقیه دیگه ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

تحصیلات شعور نمیاره اما بی سوادی هم شعور نمیاره 

حداقل تحصیلات باشه یکم بهتره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔵یادتان باشد سواد هیچ وقت شعور نمی‌آورد ؛

شعور یعنی تشخیص کار خوب از بد،

شعور یعنی تشخیص کار درست از اشتباه !

سواد، یاد گرفتن فرمول و اطلاعات در علم و یا مبحث خاصی است !

این شعور هست که راه استفاده درست و یا غلط از علم (سواد) رو به ما میگه !

شعور رو به کسی نمیشه آموزش داد، یک انسان میبایست در درون خودش طلب شعور کند تا به آن دست پیدا کند !

چه بسا ما شخصیت‌های برجسته علمی و دانشگاهی داریم، که سواد دارند ولی شعور ندارند !

📚 بیشعوری

👤 خاویر کرمنت

تحصیلات شعور نمیاره اما بی سوادی هم شعور نمیاره حداقل تحصیلات باشه یکم بهتره

منم دقیقا همینو گفتم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
🔵یادتان باشد سواد هیچ وقت شعور نمی‌آورد ؛شعور یعنی تشخیص کار خوب از بد،شعور یعنی تشخیص کار درست از ...

آیا این توجیه می‌کنه که دنبال کسب تحصیلات نریم ؟

نقد های زیادی هم به این کتاب وارده نمیشه سند صحت کلام باشه 

شعور هم باشه تحصیلات هم کنارش 

ایرادش چیه 

اگه کسی واقعا شعور داره حتما این رو هم باید بدونه که ارزش تحصیلات رو نباید با این جملات بیاره پایین .تحصیلات کسب علم و آگاهی خودش یک ارزشه و اما چون کسب ارزش سخت و نیاز به زحمت داره برخی خودشونو با حمله تحصیلات شعور نمیاره قانع و دیگری رو توجیه میکنن!

کامل نخوندم ولی سواد شعور نمیاره..شعور ذاتیه..

بیسوار هایی دیدم جوری با آدم معاشرت میکنن که انگار فیلسوفن در مقابل تحصیل کرده هایی میبینم که از ۱۰ کلمه حرفش ۹تاش ضد و نقیضه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

قطعا هر بیشعوری تحصیلکرده نیست و هر بی‌شعور کم سواد ولی تحصیلات خوبه همین

احسنت دقیقا همینه

کامل نخوندم ولی سواد شعور نمیاره..شعور ذاتیه..بیسوار هایی دیدم جوری با آدم معاشرت میکنن که انگار فیل ...

وقتی کامل نخوندی چجوری نظر هم  میدی .... 

2810