2777
2789
ببخشید کارای دیگه شون چیاس؟من یه مشکلی دارم برای اون میپرسم

اون مجازی کار‌نمی کنه پیر زنه اصلا فضای مجازی سر در نمیاره میگه حضوری الان یک ۱۱ نقری ط خصوصی بهم پیام دادن که باهاشون مجازی در ارتباط باشن اما گفت نه .، باید ببنمشون کلا سیده مادر دو تا شهیده کارش استخاره و نماز میخونه و طلسم باطل میکنه فقط‌‌برای رضای خدا این‌کارو میکنه مبلغ ناچیز‌میگیره الان چند نفر پیم دادن بهش گفتن گفت برای باز شدن بخت ۳۵ هزار‌تومن کلا اینجوریه ، میگه مشکل مردم حل شه  برای خدا .. اما مجازی رد کرد الان پرسیدم گفتش قبول نمیکنه

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

میشه بعدشم برای من بگیریخیر ببینی دعات میکنمباردارم واقعا دلم نا آرومه فقط میخوام ببینم خدا چ حرفی د ...

عزیزم خودتون وضو بکیرید و قران رو باز کنید و بخونید 

مطمئنم خدا باهاتون خیلی حرفا داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون مجازی کار‌نمی کنه پیر زنه اصلا فضای مجازی سر در نمیاره میگه حضوری الان یک ۱۱ نقری ط خصوصی بهم پی ...

خب برای طلسم زدن هم اصلا قبول نمیکنه؟

من بخدا خیلی نیاز دارم 

اگه میشه بهم کمک کن 

زندگیم واقعا بهم ریخته س

(خواهشا توی تاپیک حس ششم تگم نکنید  جواب نمیدم مگر برای تبادل ممنونم )
عزیزم خودتون وضو بکیرید و قران رو باز کنید و بخونید مطمئنم خدا باهاتون خیلی حرفا داره

باشه ممنون

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اون مجازی کار‌نمی کنه پیر زنه اصلا فضای مجازی سر در نمیاره میگه حضوری الان یک ۱۱ نقری ط خصوصی بهم پی ...

حضوری کدوم شهرن؟

(خواهشا توی تاپیک حس ششم تگم نکنید  جواب نمیدم مگر برای تبادل ممنونم )
خب برای طلسم زدن هم اصلا قبول نمیکنه؟من بخدا خیلی نیاز دارم اگه میشه بهم کمک کن زندگیم واقعا بهم ریخ ...

واسه طلسم زدن که اصلاااااااا آدمه معتقدیه این و میدونم فقط باطل سحر انجام میده

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»