2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر بی رحمی دارم من

214 بازدید | 11 پست

منو از خونه بیرون کرد زد بهم گفت تو وام ازدواج تو میخوای بدی به پدرت خب پدرمن لازم داره جهیزیه گرفته الآنم رفته برام چک گرفته چک ها رو داده تو بازار برگشت خورده همش منو پیش خانوادش خورد می‌کنه مسخرم می‌کنه از این طرف هم باردارم بچم تو شکمم تند تند لگد میزنه هیچ حسی دیگه به بچم ندارم باهاش چند ماه حرف نزدنم من طلاقمو میگیرم امیدوارم بچم منو ببخشه همش گریه همش زاری میکنم چند بارم کتکم زده چند ماه با بچه حرف نمی‌زنم جوش میزنم گریه میکنم بچه ام روانی میشه روی مغزش اثر می‌زاره دست خودم نیست  ولی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن ارامشت رو حفظ کنی اگه میشه با رضایت خودش یه دو سه روزی اون بره خونه مامانش نباشه یا تو برو خونه مادرت ارامش بگیرید 

انقدر سریع تصمیم نگیر عزیزم شما الان بارداری شرایط هورمونی بدنت فرق میکنه با مواقع دیگه 

درسته بیرون کردن زن از خونه بدترین کاره اما تحمل ادما فرق داره شاید شما باردار نبودی این رفتارو برا یکبار میبخشیدی فعلا زمان بده ببین چیکار میکنه

سعی کن ارامشت رو حفظ کنی اگه میشه با رضایت خودش یه دو سه روزی اون بره خونه مامانش نباشه یا تو برو خو ...

من چند روزه اومدم خونه مادرم دو سه بار کوتاه اومدم ولی دیدم خیلی منو میزنه آزارم میده اذیتم می‌کنه ترسیدم برای بچم اتفاقی بیوفته الان اومدم خونه مادرم و شکایت کردم ازش

درمورد بچه فقط خیالت و راحت کنم ،نگران نباش هیچیش نمیشه.استرس هم برای خودت بده هم کوچولوی تو شکمت.وبی نگران نباش.من کلللل بارداری حرص خوردم ک گریه کردم. اون بچه چیزی جز یه پناه امن از تو نمیخواد.فارغ از هرچیزی و تصمیمی ،باهاش حرف بزن ،نوازش کن .اینطوری درد آزاد همسرت و کمتر احساس میکنی تا حالا هر کاری خواستی بکنی.من و یاد بارداریم انداختی دختر،پاشو الان ب حرمت این چند خط ک نوشتم یه لیوان آب خنک بخور و چشمات و ببند تصور کن چقدر این موجود دوست داشتنیه و تو داری حملش میکنی.

نمیدونم شرایط چطور بوده ولی اجازه ندسن شمارو بیرون کنن کلا.بگین اگر نمیخوای تو برو.اینجور وقتا با ۱۱۰ تماس بگیر بگو همسرم منو بیرون کرده یا داره بیرونم میکنه.میان و .....نگران نباش حق با تو عه.حق نداره بیرون کنه ،نمیخواد بره بیرون، بره خودش درخواست بده.عزت نفست و حفظ کن.درس عبرت خودش و امثالهم بشه که اینکارو نکنن.

نمیدونم شرایط چطور بوده ولی اجازه ندسن شمارو بیرون کنن کلا.بگین اگر نمیخوای تو برو.اینجور وقتا با ۱۱ ...

ولی من عزت نفس رو حفظ کردم اومدم خونه پدرم تا ازش جدا شم و دیگه نه خودشو نه خانوادش رو ببینیم 

ولی من عزت نفس رو حفظ کردم اومدم خونه پدرم تا ازش جدا شم و دیگه نه خودشو نه خانوادش رو ببینیم

کار بسیار درستی کردی عزیزدلم.اميدوارم هرچی خوبه برات پیش بیاد.خدا ، حافظ خودت و تو دلی قشنگ باشه