2777
2789
عنوان

تابحال شده درسی هیچییی نخونین برین براامتحان😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 49 پست

تو واقعیت نشده ولی همیشه خوابش رو می بینم و تو خواب واقعا عذاب و استرس می کشم، خیلی موقعت بدیه.

به خودت بگو فقط یک ربع می خونم، یک ربع بخون یک ربع استراحت کن، دوباره یک ربع بخون یک ربع استراحت، اگه همونم حوصلت نمی کشه پنج یا ده دقیقش کن، البته الان خیلی دیروقته شاید نتونی همش رو بخونی ولی از هیچی بهتره.

موفق باشی🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم کلا بیخیال شو نرو برای امتحان چون 10 هم بخوای بگیری باز باید چند روز وقت بگذاری آنقدر که مطالب گفتی 180 تا صفحه هست نمیشه که تو چند ساعت جمعش کرد تازه بعد همش یادت می‌ره سر جلسه چون سریع خوندی نه با دقت بیخیال شو ترم بعد باز برو 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

من سال یازدهم که بودم برای امتحان ادبیات هیچی نخوندم اصلااا چون بیمارستان بودم ساعت ۱۱ شب اومدم خونه بازم نرفتم یه نگاه برا مرور بهش بندازم 🤣 بی خیال رفتم خوابیدم فردام  امتحانم صفر دادم جوابی ننوشتم اصلا حال نداشتم بخونم سوالو ، دبیر ۷.۵ داد که نیفتم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2805
متوجه نشدم...

عزیزم میخواستم جواب استارتر رو بدم اشتباهی روی پیام شما دستم خورد ریپلای شد🤍

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.