2777
2789

موندم چیکار کنم شوهرم درسته بده اما هیچ پشتوانه ای نداره 

خودمون جاهازشو گرفتیم داریم برجی ۱۵ قسط میدیم بدون هیچ پولی خونه ساختیم ماشینو ب خاطر خونه فروختیم در چنار اینا اجازه خونه ام میدیم چیکار کنم ک تلاش هامونو ببینه خسته شدم 

فدات شم دنبال اثبات خودت به هیچ کس حتی پدر و مادرت نباش ❤️

اگر بخوان موفقیت ها رو ببینن میبینن ، اگر نخوان شما خودت رو بکشی هم نمیبینن ! 

مهم خودت و همسرت هست که میدونید چقدر پیشرفت کردین و دارین روز به روز موفق تر میشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بايد پدرت مگه ببينه؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

دیدگاهش فرق داره

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بابای منم همینه😂😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

آفرین عزیزم 

خیلی چیز ها هست که به چشم نمیاد اما واقعا افتخاره 

نمیدونم چرا بعضی پدر و مادر ها انتظار دارن بچه هاشون به چیزی که خودشون به این سن نرسیدن، برسن

ز غوغای جهان فارغ
بايد پدرت مگه ببينه؟

ن اما بخدا انقد باهامون بد رفتاری میکنه دیگ نمیتونم تحمل کنم سرم الان داره میترکه امشب اومدیم خونه دایی شوهرم بخابیم از بس جو خونه بد بود

هنوز تو عقدم 

آفرین عزیزم خیلی چیز ها هست که به چشم نمیاد اما واقعا افتخاره نمیدونم چرا بعضی پدر و مادر ها انتظار ...

والا بخدا

بگو موفقیت غیر از خونه و ماشین درآمد خوب و حتی اسمت بره گوگل  هست؟

ن اما بخدا انقد باهامون بد رفتاری میکنه دیگ نمیتونم تحمل کنم سرم الان داره میترکه امشب اومدیم خونه د ...

شوهرت ميرفت ول شما خونه پدر خودت ميخواييدي

خودتو بي عزت نكن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810