2777
2789

سه ساله باهم هستیم دیروز اومدن خاستگاری خانواده ها پسندیدن حقیقت وضع مالی و خونه ما محل پایین و قدیمی پدرم کارگره. خداروشکر ؛ولی وضع مالی زیاد جالبی نداریم و اینکه خونمون هم زیاد قشنگ نیست امروز بهم زنگ زده میگه مامانم گفته عقد با خانواده دختره توقع نداریم زیاد خرج کنید در. حدی ک میتونید ما هم فامیل دعوت نمی‌کنیم ک حرف الکی بزنن و بگن خونشون اینطوری خونشون اینطوری و... خیلی بهم برخورد ولی چیزی نگفتم فقط گفتم هنوز راجب رسم و رسومات حرفی نشده ک بفکر مهمون ها باشیم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا اخر عمر میخان بزنن سرت ، بگو بیخود می‌کنه هرکی حرف بزنه

وضع مالیس خوبه خودش البته پدرش خونشون خیلی قشنگه

شاید منظور بدی نداشته اما بد بیان کرده.بگو عقد محضر باشه و بعد بریم یه رستوران دور هم فقط درجه یک ال ...

خرجش یعنی با بابای منه؟

به نظرم مادر خوبی داره ولی نامزدت خییییلی بچست که اومده به تو گفته حرفای مامانشو

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی ناراحت شدم طفلک بابام 

در عین سادگی حرف زده

ایشالله قصد بدی نداشته.از لحن معلوم میشه داره تیکه میندازه یا نه..

عقد هم که الان دیگه تو محضره

کسی خونه رو نمیبینه

محضرای شیک و قشنگی هم هست اتفاقا

خونه سخته

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
تا اخر عمر میخان بزنن سرت ، بگو بیخود می‌کنه هرکی حرف بزنه

چی بگم خواهر وضع مالی پدرش خوبه خونشون خیلی قشنگیه 

در عین سادگی حرف زدهایشالله قصد بدی نداشته.از لحن معلوم میشه داره تیکه میندازه یا نه..عقد هم که الان ...

بعد محضر چی؟

2810