2777
2789
عنوان

سریال دختر امپراطور چه قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 39 پست

سانسوری زیاده 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط الان اون قسمتش که سوریا با مردا میجنگه

اوف 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عالیه عاشقشمممم چند بار دیدمش 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

منم دیدمش یادم رفت یکی بگه ببینم جای پسرا چرا عوض شده

دخترا..

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بله و پیچیده و جالبه.

بلاخره یک داستانی که یکم پیچیده باشه یا ارزش داشته باشه پیدا شد 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

این امپراطور فعلیه داداشش میمیره جای بچه هاشونو عوض می‌کنه که بچه برادرش تو رفاه بزرگ بشه و جانشین بشه 

اون داداشه امپراطور بود که کشتنش

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

دقیق یادم نیس ولی فک کنم چون اون فرمانده هه ک الان امپراطوره عذاب وجدان داشت که امپراطور مرده و پسرش یتیم شده و ممکنه جونش تو خطر باشه و ...و اینا اومد جای پسر خودشو و پسر امپراطور قبلیه رو عوض کرد تا بعد خودش پسر امپراطور سابق بشه پادشاه

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
دوبله اش خوبه برای همبن نگاه میکنم دوبله های الان قابل دیدن نیست

من هم دوبلشو دیدم هم زبان اصلی، زبان اصلیو ترجیح میدم

از دوبله های الان زیاد خبر ندارم ولی موافقم قابل دیدن نیستن متاسفانه

2810