2777
2789
عنوان

به نظرتون تو سال کنکور رژیم بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی میگفت 98 کیلو اینا شده بود یا بالای 100 بعدش درست کرد باشگاه رفت البته اون مرد بود

اخه میدونی

میترسم پرخوری و قند و اینا خودشون باعث بشن تمرکزم بهم بریزه یا افسردگی بگیرم و بدنم بهم بریزه و اینا

2805

عزیزم فقط خواستم باهات همدردی کنم ونباید اینقدر بدبین باشی کسی هم هیچ اصراری نداره

جواب سوالت: مثل اینه که کی دردوران کرونا ماسک نمیزنه وبره توفضای عمومی همه دادشون درمیاد میگن چرا ماسک نزدی میگه به شما چه دوست دارم همینجوری بیام تو فضای عمومی همه میگن بابا مارو مریض میکنی واون طرف میگه شما نزدیک من نیاید من دوست دارم اینجور بیام بیرون

خب اینجور بودن یعنی خودخواهانه رفتار کردن  وقتی خودت تصمیم به باز بودن گرفتی چرا نباید انتظار داشته باشی یه مشت هرزه دورت جمع نشن وتیکه بهت نندازن؟ وقتی میبینی هیچ جامعه ای کاملا سالم نیس باید چیکار کنی با نظرت ؟باید بیشتر خودتو باز بزاری؟

وقتی توجامعه دزد هستش باید چیکار کرد؟باید درخونه رو باز گذاشت در بانکارو بازگذاشت؟یا اینکه میری براخونت قفل میزنی درش رو محکم میبندی؟برای بانک درب های ضد سرقت میزنن

چون تاپیک قبلت رو قفل کردی جوابتو اینجا فرستادم فقط خواستم بدونی مشکل از کشورت وشهرت نیس مشکل از ادماشن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

عزیزم فقط خواستم باهات همدردی کنم ونباید اینقدر بدبین باشی کسی هم هیچ اصراری ندارهجواب سوالت: مثل ای ...

از این مثالا گوشم پره

میشه خواهش کنم بس کنی و بذاری زندگی کنم؟

ببخشید لحنم تنده ولی امثال شما باعث میشن منه ۱۷ ساله یک‌ماه یک ماه از خونه بیرون نیام و حالتای افسردگی بگیرم

نه من حرف شمارو‌میفهمم

نه شما حرف منو

بیخیال