2777
2789
کی غلط کردهپدر و مادر سهل انگاری کردن بحای اینکه بچه رو برسونن دکتر ترنجبین میدادنبردن خون بچه رو عو ...

دختر من بالا بود همینطوری اومد پایین همینطور هزاران بچه ای که اطراف ما هستند. ما یک عمر میدیم

پسر من ۲روزش بود

دختر من زردی بدو تولد داشت همون لحظه بستری شد و میگفتن این زردی خطرناکه و رو ۱۲ و اینا بود روز سوم ولی باز میخواستن خونش را عوض کنند

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ی هفته تو بیمارستان بودم واس زردی پسرم

خیلی دوران سختیه ولی میگذره...

من گرییییییه میکردم ک بستری نکنید اگ تو صندلی بشینم از دستم بیافته چی😓🤣

تو الان تو گذشته‌ی آیندتی..پس جایی برای پشیمونی نزار🤌
مادری رو دیدم زردی بچه ش ۲۷ بود...میگفت بیست روزه زرده...ترنجبین میدادیمپزشکهای اونحا هر چی فحش بود ...

علم پزشکی ترنجبین رو قبول نداره 

من خودم با اینکه بچم زردی نداشت ولی چند باری دادم بهش ۲۰ روز قبل زایمان روزی نصف استکان عرق کاسنی و آب انار شیرین میخوردم 

2805

بچه ی سه روزه منم با زردی ۱۴ دستگاه گرفتیم توی خونه و دقیقا دو روز و نیم توی دستگاه موند و روز سوم که چک شد ،شده بود ۶ 

فقط شیر زیاد بهش میدادم اینقدر که روزی ۱۱ بار دفع داشت 

نگران نباش عزیزم تمام بچه های اطراف من زردی داشتن ، همه الان صحیح و سالمن چون مثل نوزاد شما به موقع بهشون رسیدگی شد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دختر من بالا بود همینطوری اومد پایین همینطور هزاران بچه ای که اطراف ما هستند. ما یک عمر میدیم

در حد ۲۷؟؟

این بچه اینقدر مونده بود مکیدن رو از دست داده بود

زردی اگر زود ارجاع داده بشه به پزشک درمانش راحته اما سرسرس گرفتن عواقب بدی مثل عقب افتادگی و سی پی شدن داره

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

زیادی تو نت سرچ میکنم استرس میگیرم.بعضیا گفتن با دستگاه خوب نشده

۱۴ اونقد نیست ک با دستگاه خوب نشه

فقط شیر باید زیاد بخوره 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
دختر من رو هم میخواستن بستری کنن با ترتجبین و شیرخشت آوردیم پایین.

خدایی اشتباهه من پسرم زردیش 14بود بستری نکردم ترنجبین دادم کلی بدبختی کشیدم پایین اومد ولی احتمال خطر هم داشت ولی سر این بچم دیگه ریسک نکردم مستقیم بستری

ای وای چه بی فکر.اخه بستری که چیزی نیست جبهه میگیرن اینقد

چی بگم

هیچوقت چهره معصوم بچه ش از حلو چشمم نمیره

بی جون شده بود طفلک مثل یک تیکه گوشت😓

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

در حد ۲۷؟؟این بچه اینقدر مونده بود مکیدن رو از دست داده بودزردی اگر زود ارجاع داده بشه به پزشک درمان ...

۲۷ بالاست باید دکتر باشه. اما زیر ۱۸ ما خودمون آوردیم پایین دکتر هنگ بود 

ببین راست میگن مراقب چشم بند باش.دختر من یه هفته بستری بود و مرتب چشم بندش جابه جا میشد.الآن ۷سالشه ...

آره تب منم واسه همین تو خونه مهتابی گذاشتم و دائم چکش میکردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
2810