2777
2789
عنوان

ازدواج (دختران 20 تا 25 سال بیان لطفا )

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقااااا شکاک و بد دل نیست‌ فقط چون خودش پاک بوده و هست میخواد یه دختر پاکم مثل خودش گیرش بیاد این‌چی ...

خب یه همچین چیزی دیگه نیست یا خیلی سختتتت پیدا میشه 

بعدم گذشته هر کسی به خودش ربط داره خب 

سعی کن گذشته کسی برات مهم نباشه در ضمن گذشته هر کسیو بخوای زیر و رو کنی قطعا یه چیز دارک پیدا میشه اون وسط مسطا 

پس بیخیالش 

[army]   (:...I could see the sunshine
خب یه همچین چیزی دیگه نیست یا خیلی سختتتت پیدا میشه بعدم گذشته هر کسی به خودش ربط داره خب سعی کن گذش ...

پس اگه گذشته طرف براتون مهم نباشه اگه اون شخص مثلا خواستگار شما باشه و قبل شما با ده نفر دیگه دوست بوده بازم گذشته خودشه و مشکلی ندارید با این قضیه ؟

پس اگه گذشته طرف براتون مهم نباشه اگه اون شخص مثلا خواستگار شما باشه و قبل شما با ده نفر دیگه دوست ب ...

من مخالف صد در صدی ازدواج سنتی هستم

عاشق طرف باشم اوکیه 

[army]   (:...I could see the sunshine
دیگه ایناش شخصیهو طرز فکرا متفاوتهنه

آخه به خاطر خودتون دارم میگم . اینجوری سرتون کلاه میره . اون طرف با 10 نفر حتی شاید معدرت میخوام رابطه داشته ولی شمایی که حتی یه بارم رابطه نداشتین با اون ارزشتون یکی نیس این نظر منه .

تو این ۲۳ سال عمری که از خدا گرفتم ، با هیچ پسری نبودم و انتطار دارم که اونم مثل خودم باشه

آفرین بهترین کارو کردی . منم ۲۱ سالمه و تا حالا دوست دختر نداشتم ‌. با همین فرمون برو جلو انشالله یکی مثل خودت میاد خواستگاریت همونجوری که خدا هم خودش قول داده