2777
2789
جواب رد دادم چ فرقی میکنه داغ دلمو تازه نکن😂

خالا بزار تو😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خوبه چهرش 

برو سراغ اخلاق

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کو

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

نمیدونم چرا احساس میکنم خودت پشت اکانتی 🤣

دقیقا الان هم سلفی گرفته 😉😂

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

بذار دوباره

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

2810