2777
2789
عنوان

تو عقد حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو عقد حامله شدم.انقدر طعنه و‌کنایه از خونواده خودم شنیدم.ولی خونواده شوهرم سریع کارای عروسی رو انجام دادن و رفتیم سر خونه زندگیمون

واسه دومی ۳ سال اقدام بودم نمیشد

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
دخترخاله منم الان‌تو عقده و بارداره..قرار بود اذر عروسیش باشه ولی شکمش اومده جلومبارکه🥰

من احتمالا تا بعد عروسیم شکمم جلو نمیاد و کسی نمی‌فهمه. به کسی نمی‌گم تا بعد عروسی

2805
انشالله تا شب چله ، بی بی چک مثبتت بزاری و دل هممونو شاد کنی

خدا ا دهنت بشنوه عزیزم

ان شاالله شما هم تا شب چله بهترین خبر زندگیتو بشنوی

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
مراسمت کی هست؟برو دکتر حتما. زیاد اول بارداری سنگین اینا بلند نکن مراقب باش فقط خداکنه ویار بارداری ...

نه به کسی نگفتیم. بعد عروسی میگم. تقریبا یک ماه دیگه مراسم داریم 

به خاطر همین نمیتونم از کسی کمک و مشورت بگیرم حتی مامانم‌ 

همه چیز تغذیه، روند، چیزایی که باید از دکتر بپرسم

برو زیر نظر دکتر باش از همین فردا،ازمایشات و سونو هرچی لازمه راهنماییت می‌کنه خودش، غذا های با طبع گرم نخور استراحت داشته باش زیاد بالا پایین نشو غذا های مقوی بخور ورزش هم داشته باش که فردا نیای بگی اضافه وزن پس از زایمان داشتم برا زایمانت هم از همین الان تصمیم بگیر سز میخوای یا طبیعی که بدونی دکتری که میری قبول می‌کنه سزاینت کنه یا نه 

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
برای تغذیه و تقویت روند کار حتما باید از حالا بری زیر نظر دکتر زنان نه زیر نظر نی نی سایت یا عزیز

آره حتما 

فقط می‌خوام بدونم از دکتر چی باید بپرسم‌. بعضی دکترا کامل توضیح نمی‌دن...

یطور استرس گرفتم انگار من حامله شدم🤦🏻‍♀️💀

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
2810