2777
2789

من ف.ال ورق بلدم قبلنا با یه کاربری دیگه ای میگرفتم که خیلیا معتقد بودن درسته واسشون ولی میگفتم فقط باید جنبه سرگرمی داشته باشه کلا فا.ل و چیز صددرصد نیست الان اگه کسی واقعا نیاز داره به خدا تا یه تعدادی میگیرم براتون فقط برام دعا کنید آشتی کنم نه میتونم فراموش کنم نه تموم میشه دردی که میکشم جون عزیزتون دعا کنید برام خیلی حالم بده نمیدونم چطوری به خدا التماس کنم دیگه

اگه فا‌.ل میخوایید درخواست بدید فقط بگم هدفتون باید مشخص باشه که راجب چیه❤

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

میشه برام بگیرین 

انشالله حاجت روا شید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵ تا صلوات فرستادم برای حاجتت ان شاالله حاجت روا باشی 

میشه برای بارداری این ماهم بگیری و اینکه خدا بهم دختر میده یا ن؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم و سالم بودن نی نی یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم

میشه برام بگیری لطفااا؟

انشالله به هرچی میخوای برسی …

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

درخواست بدید تا فردا شب برا چند نفرتون میگیرم به خدا

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

دعا کردم قلبت آروم بشه ان شاءالله

فال نمیخوام ازت

ولی باید بگم برگشت نداری عزیز که البته به نفعته

چون در آینده با کسی وارد رابطه میشی که وجودش بهت آرامش میده و قدر شما رو میدونه و دوستت داره. در این رابطه ی جدید هم چالش داری ولی چالشها رو لخاطر علاقه ی دو طرفه پشت سر میذارید

شاد باشی❤❤

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

برات ایت الکرسی خوندم❤️ان شالله حاجتتو بگیری

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
درکت میکنم انشاءالله که درست میشه صلوات میفرستم غصه نخور مال من 205روزه که رفته میشه یه ف ال بگیری ب ...

الهی بمیرم که روز شماری میکنی

2810