2777
2789
عنوان

من نوجوانی نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت دیر نیست، هرکاری می خواهی بکنی هر وقت اجازه داشتی وتونستی بکن، 

کسی بعدا عقده هات را گردن نمیگیره، فقط مراقب باش وزیاده روی نکن که پشیمونی تاوان داره.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2805
گول ظواهر اینستا رو نخوریدخیلیا وقتی کلیپ های اینستا رو میبینن که بچها میرن تور میرن کویر میرن طبیعت ...

ولی قبول داری لذتش تو نوجوونی هزار برابره؟ سن می‌ره بالا کلی دغدغه داری بری هم بهت ب اون اندازه خوش نمی گذره

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

الانم دیر نشده که 

اتفاقا الان سن اکیپ رفتن و طبیعت رفتنه 

گرچه من کاملا مخالفم من یه بار رفتم اکیپ برا هفت پشتم بس بود الانم هرمی دورم موفقه از بچگی تا الان که بالای بیست هستیم اکیپ نرفته تا ول کرده 

والا من کلی این سن و سال میشناسم که الان افتادن دنبال این کارا چون اون تایم درس داشتن 

دوچرخه ، اسکیت 

ر ل پیدا کردم اون سن جز آسیب نداره الان پیدا کن

یه تیم تاک نصب کن ویدیو بگیر

استایل های امروزی بزن 

ولی قبول داری لذتش تو نوجوونی هزار برابره؟ سن می‌ره بالا کلی دغدغه داری بری هم بهت ب اون اندازه خوش ...

بله درسته

تو جوتی چون دغدغه ها کمتره فشار زندگی نیست رو کسی خب لزوما بیشتر خوشمیگدره

ولی دلیل نمیشه تو بزرگسالی نریم تفریح

تو هر ستی لذت ببرید از زندگی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

منم همینم

زیر فشار کنکور کمرم خم شد

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
2810