2777
2789

خانوما توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه دارم سکته میکنم از نگرانی من تیتر بتام ۱۴ آبان ۶۱ بود ۱۶ آبان شد: ۵۵ امروز ۱۹ آبان رفته بود بالا شده بود ۱۸۳ کسی بوده با این شرایط بچش بمونه؟ یا

خارج رحمیه و نمیمونه؟

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشو یجا دادی؟

سلام عزیز خوبی حالت تهوع نگرفتی هنوز؟

من حساسیت سینه هام کمتر شده از دیروز‌.ولی از عصر شمت راستم یکم درد میکنه.

توام فردا موعد پریودته درد پریودی داری؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
همشو یجا دادی؟

اره

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
خدایا یا به ادم بچه نده یا میدی اینجوری تن و بدنمون نلرزون

آمین

تو یک آزمایشگاه آزمایش دادین؟

اره

سلام عزیز خوبی حالت تهوع نگرفتی هنوز؟من حساسیت سینه هام کمتر شده از دیروز‌.ولی از عصر شمت راستم یکم ...

سلام خوبی اره 

نه من هنوز علایم خاصی ندارم😂😂 البته امروز یکم حالت تهوع داشتم نمیدونم بخاطر گشنگی بود یا بچه 

راستی من رفتم ازمایش ژنتیک دادم گفتن بچه دختره 

علایمی ک اذیتم کنه ترشحات با خارشه ک قرار بود امروز برم نبودش دوشنبه میرم دکتر

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر ۳آزمایش رو یک آزمایشگاه دادی؟

آره

باید برید سونو واژینال حتما

برا دوشنبه تکرار آزمایش و سونو نوشته ولی تا اون موقع همش خود خوری میکنم

2810