2777
2789
عنوان

در مورد بغلی شدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 40 پست
من مامانم خواهرمو نمیذاشت زیاد بغل کنید 😂 خودشم بغل نمی‌کرد بچه کلا رو زمین با خودش بازی می‌کرد. وق ...

اخ منم عین خواهرت با این تفاوت که من اصلا اروم نمی گرفتم😂 خودم نمیخوام با بچه م اینکارو بکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظور از بغلی کردن این نیست که بچه رو بغل نکنید یه سریا هستن بچه رو بغل میکنن میچرخونن تا خوابش ببره ...

اخه بچه به اون کوچولویی به جز بغل چطوری میشه بهش محبت رو منتقل کرد🥺 

بغل بکن همیشع نکن

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من موافقم. بچه احتیاج به بغل و نوازش داره.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ای که بغل نشه تو مرحله ی آلتی تثبیت میشه بزرگ شه تو رفتارش تاثیر داره

زیادم لوس شه در بزرگسالی شخصیتش ضعیف میشه

کلاًتعادل خوبه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

منظور از اون بغلی محبت نکردن نبوده 

مثلا بچه همش بغل باشه عادت میکنه دیگه مادر نمیتونه زمین بزارتش به کار هاش برسه بچه همش گریه میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2810