سلام بچه ها. فکر کنم همه مون از مادربزرگا مون شنیدیم که بچه رو بغل نکن بغلی میشه. من مادر نشدم هنوز. شنیدم که این بغل نکردن بچه در دو سال اول زندگی باعث مشکلات روحی و ترس از رها شدن در بزرگسالی بشه. میخواستم نظرات و تجربه هاتونو بدونم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من مامانم خواهرمو نمیذاشت زیاد بغل کنید 😂 خودشم بغل نمیکرد بچه کلا رو زمین با خودش بازی میکرد. وقتی از خواب بیدار میشد گریه نمیکرد کلا بچه آرومی بود 😁
مامانم شاغل بود میگفت بچه بغلی نشه
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
منظور از بغلی کردن این نیست که بچه رو بغل نکنید یه سریا هستن بچه رو بغل میکنن میچرخونن تا خوابش ببره بچه به مرور عادت میکنه حالا یک ساعت یا دوساعت بخوابه سینه باید تو دهنش باشه وتو بغل مادر خب این برای مادر خیلی زجر آور وخسته کننده است یا بیرون رفتنی بچه خودش راه نمیره مدام باید بغل مامان باشه خب مادر هم آدمه ربات نیست که محبت کردن با بغلی کردن خیلی فرق داره
بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
بغلش کن ولی اینکه ۲۴ ساعت وزنش رو حمل کنی با خودت داغون میشی بذارش زمین ولی تنهاش نذار بمون پیشش سرگرمش کن بخنده یادش بده لزوما نباید تو بغل تو خوشحال باشه بغلش هم بکن به اندازه
من خودم خیلی دوست دارم بچه رو زمین نزارم اصلا تو دو سال اول. ولی خب چند تا نکته ست. اول اینکه من احتمالا هیچ کمکی نخواهم داشت اینجا. یعنی خودم و شوهرم تنهاییم. تو این زمینه هم اگه تجربه ای دارید میگید بی زحمت؟ یعنی آیا بدون کمک میشه بچه بزرگ کرد؟ خودتون تجربه اون چیه؟