2777
2789
عنوان

مردان عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتنر سابقم خیلی عاطفی بود با بنده و خیلی خوبن برای رابطه البته برای بقیه خیلی سفت و سخت بود

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

عاطفی یعنی احساساتش رو ابراز کنه وقتی از احساساتت حرف میزنی توجه کنه وقتی مشکلی داری و درد داری توجه ...

ببخشید من یه موردی داشتم که اولویت زندگیم اون بود، زود سین کردن و زود جواب دادن، محبت کردن و اینکه فهمید ترس از دست دادنش رو دارم از همونجا تصمیم به رفتن گرفت 

درسته که اینا یه مردو سرد میکنن؟؟؟ 

سلام موش موشیه من🐁درخواست دوستی دوست میدارم پس بده بیاد😆
خودم مردم به نظر همه ی مردم میدونن باید با یه دختر چجوری رفتار کنن چجوری جنتلمن باشن اگه ندونست ،بدو ...

شماکه آقاهستید. ممنون میشم راهنماییم کنید. به نظرتون مردی که باهاش تورابطه هستم البته مجازی. بعضی وقتابی توجهی میکنه برازنگ وپیام. بعدبهش میگم کات شروع میکنه توجه کردن وزنگ زدن. به نظرتون دوسمون داره یانه؟ براش مهم هستیم یانه؟ رابطه مجازی

چراااا؟؟؟؟؟

الان یادم افتاد عصبی شدم. بزار بعدا ریپ میزنم میگم مشاورم چی میگفت. دلیل روانی شناختی داره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان یادم افتاد عصبی شدم. بزار بعدا ریپ میزنم میگم مشاورم چی میگفت. دلیل روانی شناختی داره

باشه

من اکسم خیلی احساسی بود

همش تو فکر اینم برگردم باهاش

ایی حرف و زدی یه لحظه ی جوری شدم

قبلا و بیخیال،از الانه تقدیر💎

چرا سابق ؟

تفاهم نداشتیم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

باشهمن اکسم خیلی احساسی بودهمش تو فکر اینم برگردم باهاشایی حرف و زدی یه لحظه ی جوری شدم

مشاوره ها میگن مردای احساسی ناایمن ترین مرد برای زندگی مشترک هستند. ساده بگم...زود دل میدن،زود عاشق و فارغ میشن. با کمترین توجه،عاشق زنی غیر از زن خودشون میشن. احساساتشون بر منطق و عقلشون تسلط داره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎