2777
2789
عنوان

مردان عاطفی

403 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها میشه کسی که شناخت نسبتا خوبی از اقایون داره جواب سوالاتمو بده 🙏

یک مرد چه ویژگی هایی داشته باشه بهش میگن این مرد عاطفی هست؟ در مقابل از پارتنرش چه انتظاراتی داره؟

ویژگی مردهای حامیه چیه؟

خودم مردم 

به نظر همه ی مردم میدونن باید با یه دختر چجوری رفتار کنن چجوری جنتلمن باشن 

اگه ندونست ،بدون تو دختر مورد علاقش نیستی 

اگه عاشق باشه عاطفی و مهربون میشه خودش.. 

"ARMY" هَرکِسی یِ قِیمَتی دارِه؛مَثَلَن طُ اِشانتیوُنی..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم مردم به نظر همه ی مردم میدونن باید با یه دختر چجوری رفتار کنن چجوری جنتلمن باشن اگه ندونست ،بدو ...

بااحترام اینطور نیست مرد عاطفی خیلی سخته زندگی باهاش شکننده است روحیه اش

کلا بحث اینکه مردا میدونند چطور با دختر رفتار کنند بحث جداست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عاطفی یعنی احساساتش رو ابراز کنه وقتی از احساساتت حرف میزنی توجه کنه وقتی مشکلی داری و درد داری توجهش رو بهت بیشتر کنه(دوره pms و حالا) معمولا طبع شاعری و علاقه به شعر داشته باشه از این سبک جملات برات بفرسته اگه یه خوراکیی رو دوست داشته باشی سعی میکنه برات بگیره نوازش میکنه بغل میکنه و درکل تماس های غیرجنسی و فیزیکی بیشتری برقرار میکنه 

بااحترام اینطور نیست مرد عاطفی خیلی سخته زندگی باهاش شکننده است روحیه اشکلا بحث اینکه مردا میدونند چ ...

مرد عاطفی اینجوریه؟ ینی بقیه مردا نمیشکنن؟ 

درست نیس!.. 

"ARMY" هَرکِسی یِ قِیمَتی دارِه؛مَثَلَن طُ اِشانتیوُنی..

من فقط ی مرد رو دیدم ک شبیه هیچکس نبود..

شبیه هیچکس

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋