2777
2789
عنوان

خواهر خواستگار ناراضی

200 بازدید | 20 پست

رلم اومد خواستگاری و واقعا همو دوست داریم جلسه اول خوب پیش رفت ولی جلسه دوم خواهرش برگشته گفته دختره ما رو کم محل کرد در صورتی که من اجتماعی نیستم یا گفته چرا دخترا پذیرایی نکرد پذیرایی کلا بابام انجام داد چه چایی چه غیره خلاصه کلی ایراد گفته بابا و مامان پسره هم مخالفت کردن این که ایجوری گفته حالا خود پسره میگه خانوادم راضی میکنم ولی کلا خواهرش گند زده به اعصاب من نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت داری میگی اجتماعی نیستی پس حق بده اینطوری فک کنن، اعصابتو خورد نکن بذار خواستگارت خودش با توجه ...

خانوادش رو مخم هستن کلا بهش گفتم بیا بگیم توافق نداریم میگه خودم حلش میکنم ولی با این خواهری که من از این دیدم کلی مشکل ایجاد می‌کنه در اینده

معمولا خواهر پسرا معتقدن عروس اجتماعی نیست😐😂

خواهرش ای سلیطه بود اصلا من نمیدونم چطوری روش میشد آنقدر پرو بازی در بیاره جلسه اول اومده به من میگه سالن رو بکش جلو مانتو بلند بخر 😐

خواهرش ای سلیطه بود اصلا من نمیدونم چطوری روش میشد آنقدر پرو بازی در بیاره جلسه اول اومده به من میگه ...

عجبا🤨

همین دو تا بچن؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اصلا نه تو ایران

بلکه دنیا همینه

اونقدر ک فروید راجع به رابطه مادرشوهر و عروس حرف زده😂😂😂😂

و اینکه اشتباهم یکم کردی

پذیرایی مثل چایی و... رو باید خودت انجام میدادی

سنتی نبودش ک

یه خودی نشون میدادی

جلسه بعدی جبران کن

پس عجله نکن تا شناختت از خانواده اش بیشتر بشه

قاره بریم یه شهر دیگه واسه زندگی پس خانوادش زیاد برام مهم نیست ولی مشکل الان هست که همش دارن سنگ میندازن وسط

اصلا نه تو ایرانبلکه دنیا همینهاونقدر ک فروید راجع به رابطه مادرشوهر و عروس حرف زده😂😂😂😂و اینکه ا ...

اگر خواهرش گزاشت به جلسه بعدی بکشه چشم جبران میکنم😅

نه چهار تا هستن ولی این ببینشون سلیطه هست

به نظرم با خواستگارت یه مشاوره برین که توجیه اش کنن یه جوری خواهرشو بشونه سر جاش با هر دختری که بخواد ازدواج کنه این خواهرشوهر زندگی شو خراب میکنه😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
به نظرم با خواستگارت یه مشاوره برین که توجیه اش کنن یه جوری خواهرشو بشونه سر جاش با هر دختری که بخوا ...

بهش گفتم من با خواهرت کنار نمیام گفت حق دخالت بهش رو نمیدم و اینکه اگر دخالت کرد قطع رابطه میکنم من الان نگرانیم از این هست که خواهرش مخ پدر و مادرش رو بزنه نزارن این دیگه بیاد جلو 

اقا شمارو بخوادنظر خواهرش هیچهمجبور میکنه خانواده رو بیان نگران نباش اصلا

پس به نظرت اگر خودش واقعا بخواد حتما باز میان جلو چون میدونم دوستم داره ولی همش میترسم مامان و باباش مخالفت کنن نزارن بیاد ؟؟؟

2810